Kan du bruke akrylmaling på betong?

May 2

Kan du bruke akrylmaling på betong?


Du er lei av å se på en kjedelig, grå betongplate og ønsker å dekke over det. Paint er den rimeligste alternativet, men ikke alltid best. Hvis du setter den på vertikale flater som vegger, den har en mye bedre sjanse for varig enn hvis du bruker den til horisontale plater som terrasser eller gulv.

Maleri

Selv om du kan bruke vanlige akrylmaling på betongplater, må du huske på at de fleste akrylmaling ikke er laget for å ta de overgrep som en horisontal flate tar. Typisk akrylmaling vil ikke vare i en lengre tid på grunn av denne misbruk. Når du bruker vanlig akrylmaling på betong, må du også kjøpe en sealer for å bidra til å bevare levetiden på malingen. Som med de fleste malejobber, vil du pusser hjørnene og nær veggene og rulle resten.

Preparat

Forberedelse er sentral i å male betong, mye som i andre malejobber. Når du forbereder skive for maling, er første skritt å finne ut om du har et fukt problem på skive. For å gjøre dette, tape en del av plast - ca to-by-2-fot - til betong og vente i 24 timer. Sjekk for kondens under plast; hvis det er noen, må du glemme maling og bruke et annet produkt. Hvis fuktigheten er greit, trenger du også å rense skive med et mildt vaskemiddel. Hvis du har olje flekker eller andre flekker, bruke de riktige rengjøringsmidler for hver. Acid etsning vil la malingen bedre følge din betongoverflaten; en saltsyre løsning etterfulgt av fortynnet ammoniakk vil gjøre utslaget. Du trenger også å lappe noen hull eller defekter i din skive med en vinyl konkret patch før maling.

akryl Flekker

I stedet for å håndtere problemer av en typisk akrylmaling på skive, vurdere i stedet bruke en akryl flekken. Akryl flekker trenge dypt inn i betongoverflaten og skaper et semi-transparent overflate. Akryl flekker vil ikke skrelle og flasse som maling vil på en betongoverflate. Akryl flekker er laget for å tåle den trafikk og andre misbruk betongplater vanligvis får; dette inkluderer ultrafiolette stråler, foten trafikk, fuktighet og andre. Som maling, kan du også finne akryl konkrete flekker i en rekke farger som passer din smak.

andre produkter

Akryl flekken er ikke det eneste andre valg når du velger å endre din betongplate. Acid-baserte flekker er en transparent beis som lar deg holde karakteren din skive. Epoxy gulv belegg er ekstremt holdbart og motstandsdyktig mot oljer, fett og andre ting som fort kan ødelegge en malt betonggulv. Begge disse produkter er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og mulige effekter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com