Organisering og plassbesparende Closet Ideer

May 30

Organisering og plassbesparende Closet Ideer


Eiendomsmeglere vet at tømming ut et skap halvveis skaper en illusjon av rikelig lagringsplass, noe som gjør et godt inntrykk på en potensiell kjøper. Spole frem til den tid da hjem kjøperen er blitt et hus; ofte skapplass blir en utfordring som familien vokser, daglige innkjøp utfordre grensene for skap og sjanser og ender ender opp som overløp i soverommet eller gangen garderobeskap. I noen tilfeller er det plassbesparende aspektet ved å organisere produkter som svinger bortkastet plass til et brukbart vare, noe som øker områdets generelle funksjonaliteten.

Walk-in Closet

Den walk-in closet tilbyr den mest romslige lagringsløsning for et hus. Maksimer hengende klær lagring ved å installere to klesstativ over hverandre. Space stativene for å imøtekomme bluser og skjorter på toppen og slacks eller skjørt på bunnen. Legg til ekstra hengende plass til en større walk-in closet ved å installere en øy i midten. Hold kjole jakker og dresser fra å bli rumpled ved å henge dem i stativene under øyas toppen. Noen modeller har skuffer, som gir mulighet for lagring av smykker, hår tilbehør, hansker eller sko som brukeren velger kun ved spesielle anledninger. Lagre hatter og luer i bokser laget av klar plast; montere hyller over inngangen til skapet og holde boksene der.

Gang Closet

Den gjennomsnittlige gangen skapet er ofte smale, men dypt. Det gir ofte et sted å oppbevare håndklær og gjemme bort støvsugeren eller varmtvannsbereder og fungerer som catch-all for odds og ender av dagliglivet som ikke har noen områder av sine egne, for eksempel gave-innpakningspapir. Det kan også bli et oppbevaringssted for kosmetiske prøver og store beholdere av hundemat eller kattesand fra klubben butikker. Segment av tidligere ubrukelige områder med hyller; for eksempel, kan det bortkastet plass over og ved siden av en støvsuger bli en modulær plass tildeling for små elementer, for eksempel lyspærer, stearinlys, håndklær, washrags og andre elementer. Skap som har plass over dørkarmen kan bli sesongens lagringsplasser for vinter eller sommer klær samt sportslige utstyr. Fest et lerret sko sorter til innsiden av skapet døren for ekstra lagringsplass av små husholdningsartikler --- for eksempel fyrstikker eller produktprøver --- som ellers tar opp flat hyller plass og forstyrrer stabling andre elementer pent.

Portable Closet

Den bærbare skapet er et vanlig syn på sett med filmstudioer, men det har også funnet et sted i hjemmene til forbrukerne. Under montering, montere klesstativ til innrammingsmaterialer --- vanligvis metall --- og installere plast dekker. Bærbare skap bistå med den generelle organiseringen av en innvendig plass ved tildeling av en bevegelig overflødig lagring alternativet. En garasje, kjeller, vaskerom eller loft er en mulig lagringsplass for en bærbar skapet. Maksimere på den tilgjengelige stativet plass ved å henge sesongens klær i vakuum-forseglet plastposer. Tenk også lagre reserve dyner i disse posene, ettersom fjerning av luft sterkt kutter ned på den voluminøse natur av elementene og gjør det mulig å lagre flere av dem i dette rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com