Fordelene av Dyner Over dynetrekk

May 25

Dyner er ett stykke sengetepper. De dekker sengen ned til bunnen av madrassen på to sider og slutt, med ekstra på hodet av sengen. Dyner tendens til å inneholde kunstige fyllstoff og kan være allergivennlig. Dyner er to stykke bed-deksler - en indre filler av dun, ull eller syntetiske fyllstoff innkapslet i et stoff saken og sydd stengt som er selve dynen. Et dynetrekk er en klut, putevar-formet deksel som brukes over dyne. De passer den øvre overflate av sjiktet, som strekker seg ned de to sider og fotenden av sengen 8 til 10 inches. Forstå fordelene av Trøst over dyne og dekselet er nyttig når du gjør kjøpsavgjørelser.

Rengjøring

Overflaten stoff av dyner kan være noe som passer til ethvert interiør stil, men vanligvis de er vaskbare. Ferdige dynetrekk er vanligvis konstruert av et vaskbart stoff, men kan kreve trykke etter hver rengjøring. Skreddersydde dynetrekk kan kreve rensing.

Shams

Dyner falle over sidene og enden av sengen like mye og er lange nok på hodet av sengen for å dekke puter. Det er ikke nødvendig å kjøpe sovende puter og ekstra puter for de dekorative Shams som er typisk med bruk av dyner og dekker. Tiden er spart ved ikke å ha dekorative puter å fjerne og lagre på natten og erstatte hver morgen. Sleeping puter er utsatt med bruk av dyne og dekker, rynker og alt.

Bed-Skjørt

En dyne kan ha en vedlagt seng-skjørt og ekstra store dyner kan ikke kreve bed-skjørt i det hele tatt, mens dyner og deksler krever bed-skjørt å skjule boksen fjærer og ben.

matching Sengetøy

Dyner dekke madrass og puter slik at sengetøy ikke er eksponert i løpet av dagen som det er med en dyne og deksel. Dag-til-dag virkelighet som ikke samsvarer sengetøy er ikke et problem med dyner.

quilting

En dyne er vattert. De ytre lag av stoff og indre lag av fyllmateriale er sammenføyet med søm linjer som ofte følger det mønster på stoffet. Dette quilting skaper design og struktur på Trøst, samt hindrer lagene fra skiftende og skille. Dynetrekk er flat, uten dimensjonal søm.

Stil

Dyner er en tradisjonell stil seng-dekker og er godt egnet til en periode eller klassisk stil på innredningen, men, avhengig av stoffet og quilting mønster, kan passe moderne interiør også. Dyner og deksler tendens til å bli funnet i moderne, moderne design planer i stedet for klassiske dekorer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com