Planter og busker som er Unappealing til Voles

June 10

Planter og busker som er Unappealing til Voles


Voles er smågnagere også kjent som eng mus som tunnel nær overflaten av plenen og tygge på bark, planterøttene, frø og stengler. De er planteetere som kan ødelegge planter i et hurtig tempo. De er noen ganger forveksles med føflekker, men føflekker er generelt nedbrytende bare på grunn av deres tunneling. De spiser ikke planter, men i stedet lever av jord insekter. Enkelte planter er nyttig i å skape en barriere rundt mer mottakelige planter fordi de er lite appellerende til voles.

gullris

Selv om de ikke er en vanlig plen plante, er oker en art som jordrotter tendens til å unngå hvis mulig, ifølge About Town nettsiden. Denne urteaktig flerårig er vanligvis finnes i beite eller andre ubebodde områder i Nord-og Sør-Amerika samt deler av Europa og Asia.

Oker er generelt en høy, woody-stammet plante med en lys gul eller "gylne" blomster på spissen. Gullris er avhengig av vinden for pollinering og er derfor ofte skylden for allergi. Det er også brukt medisinsk og mat i noen tilfeller.

Narcissus

Påskeliljer er blant de kjente giftige planter i Narcissus slekten som er motstandsdyktig mot jordrotter av samme grunn er det motstandsdyktig mot hjort og andre planteetere, i henhold til "Seattle Post-Intelligencer." Alle Narcissus planter har et giftig kjemikalie som kalles lycorine i pærer eller blomster som vil holde skadedyr i sjakk. Hos mennesker kan det føre til sykdom hvis spist også. Eksponering for anleggets sap kan også irritere huden.

Autumn Crocus

Voles liker snacking på pærene av planter, men noen pære planter er spesielt motstandsdyktig mot Vole angrep. En av disse er høst krokus. Dette ground plante med lilla blomster inneholder giftige kjemikalier kolkisin. Blomster, frø, blomsterløk og blader av høsten krokus inneholde gift og er kraftig nok til å drepe mennesker hvis nok er svelget. Ifølge Bærekraftig Hage nettstedet, har noen voles dødd av å spise pærer. Vanligvis de ikke vil prøve. De høst krokus blomster i september og er relatert til våren blomstrende krokus, som er helt giftfri.

faste~~POS=TRUNC Rose

Faste rose er en sen-vinter blomstrende staude som ikke vil gi et måltid for lokale skadedyr. Rotter og hjort både unngå denne type rose, og det er lett å ta vare på, i tillegg til å være motstandsdyktig mot skadedyr. Ifølge "Southern Living," faste rose krever lite vann og ingen befruktning til å vokse. Det tolererer ikke veldig våte forhold.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com