Hvordan Rett bøyde Wood Panel

August 10

Trepanel er i størst fare for å bøye seg når du er i høy luftfuktighet og fuktighet rike miljøer. Faktisk er mange tre paneler bøye seg ved lagring på grunn av slike forhold. Mens det er vanlig tankegang at når en treplate er bøyet den ikke lenger er i bruk, er det langt fra tilfelle. Det er mulig å fjerne den bue fra et panel, men prosessen tar tid, tålmodighet og de riktige forhold.

Bruksanvisning

1. Lå panelet flate i et rom med lite eller ingen fuktighet, slik at de bøyde ender vender nedover. Nedgangen i luftfuktighet og effekten av tyngdekraften vil flate panelet litt mens det tørker ut.

2 Flytt panelet ute på en varm morgen. Dette er vanligvis best hvis temperaturen er ventet i 80- til 90-grader.

3 Spray en del av en gressplen med en hageslange. Du ønsker ikke stillestående vann, men for bakken og gress for å være grundig fuktig. Spray en seksjon av verftet stor nok til å passe til panelet pluss en ekstra fot rundt hver side.

4 Plasser tre på den våte delen av gresset med endene ned, og hevet hump delen løftet opp i luften.

5 Undersøk styret tidvis i løpet av dagen for å sjekke fremdriften. Ved slutten av dagen, bør styret viser tegn til bedring. For sterkt vridd kommunikasjonstjenester, kan det ta noen dager med denne behandlingen til nivå det ut.

6 Tørk eventuell kondens som er igjen på tre fra dag i solen og vått gress med et håndkle. Returner panelet til lav luftfuktighet sted over natten, og sjekke det igjen i morgen for å se om du trenger å gjenta prosessen.

Hint

  • Velg en del av verftet som får lite eller ingen skygge i løpet av dagen.
  • gå aldri på eller sett noe tungt på panelet for å korrigere warp. Tvinge tre inn i en annen form svekker tre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com