Hvordan lage drivhus Hyller

June 5

Hvordan lage drivhus Hyller


Et drivhus er hver hobby gartner drøm. Når du har din struktur, er det på tide å legge til noen hyller eller benker. Størrelsen på benker vil avhenge av hvor lenge drivhus er og en komfortabel arbeidshøyde for deg. Bruk holdbare materialer for å konstruere din hyller og det vil gi deg mange år med hageglede.

Bruksanvisning

Velge Hylle Materials

En Bestem størrelsen på hyllen du trenger for drivhus. Du kan bygge hyllen så lenge du vil, men sørg for at det er bare 2 1/2 til 3 fot dyp for å sikre at du kan nå hele veien til baksiden.

2 Velg type tre du vil bruke for basen. Hemlock, sypress og redwood er alle gode valg, på grunn av deres råtne resistente kvaliteter.

3 Bestem på hyller materialer. Noen rimelige og praktiske alternativer for hyller er plast eller glassfiber lagring hyller eller vinylbelagt metall hyller. Disse materialene er sterk nok til å holde leiligheter av planter og er rust og råte motstandsdyktig. Hønsenetting eller metallnett kan stiftes til underlaget i stedet, selv om disse materialene ikke vil vare så lenge.

Montering av sokkel

4 Skjær bitene som følger: tre lange seksjoner - to for sidene og en for senteret støtte; fire korte seksjoner - to for sider og to for benstøttene - og fire ben. Lengden på sokkelen avhenger av størrelsen på drivhus. Lengden av benene vil avhenge av hvor høyt det ønskes benk for å være. Mellom 30 og 36 inches er en vanlig høyde. Gjør kortsidene og benstøttene 2 1/2 til 3 fot lang.

5 Monter basen ved hjelp av galvaniserte skruer. Fest de to lange sidestykker til korte stykker i hjørnene for å danne et rektangel. Skru en etappe stykke inn i hvert hjørne av rektangelet for å danne en tabell. Legg midten støtte på midten av rektangelet, og skru de gjenværende korte stykker på tvers av hvert ben for å gi undersiden av hyllen mer styrke og stabilitet.

6 Legg den hyller på toppen av tre base. Hvis du ikke kan finne en del av hyller for å dekke hele bredden av basen, kan du bruke to smalere stykker så lenge de møtes på midten støtte. Hvis du bruker netting, stifte det sikkert til treramme.

Hint

  • Du kan legge til flere lag med hyller på toppen av den første, men vær forsiktig så du ikke skygge plantene på nederste hylle for mye. Spre et lag med grus under hyllene for å tømme ut sølt vann.
  • Unngå å bruke trykkimpregnert trelast i et drivhus setting, fordi røyk kan skade planter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com