Blomsterbed Avslutningslist Teknikker

June 14

Blomsterbed Avslutningslist Teknikker


Blomsterbed i full blomst er en vakker tillegg til noen landskapet. Det finnes en rekke forskjellige kanter teknikker som vil gi de blomsterbed et polert utseende. Tillegg til å forbedre utseendet på blomsterbed, vil kanting også bidra til å forhindre gress og ugress fra å infiltrere planter og redusere tid brukt på vedlikehold.

Drop-Down Kanter

Hvis du ønsker å holde hagen fri for ekstra pryd, er drop-down kanter det beste valget. En rullegardinkanten er opprettet ved hjelp av en spade til å grave ned ca 4 inches rundt din blomsterbed. Så gå tilbake og grave din spade på innsiden av sengen i en vinkel mot det første kuttet. Fyll den resulterende grøft med grus, mulch eller annen filler, eller la den være tom.

Stone Kanter

Stein kanter kan kjøpes på de fleste barnehager eller landskapet forsyne butikkene. Naturstein kanter vil opprettholde sitt utseende i mange år, men det kan være dyrt og vanskelig å bevege seg. Skifer, brostein, og naturlig stein all skape slående landskapet design. Plastic stein kanter tendens til å bli billigere, samtidig som vi skaper den samme visuelle effekten som naturstein. Du kan velge å holde stein kanter lavt til bakken eller bygge den opp for å skape en vegg-lignende grensen.

betong Kanter

Betong kanter er tilgjengelig er en rekke utførelser og former. Noen er scalloped, mønstret eller støpt for å passe sammen kurver. Betong kanter bør settes inn i en grøft for å hindre gress fra å vokse inn i blomsterbedet. Gravingen stor nok til å passe din betong kanter som du ville gjort for rullegardin kanten og legger inn kanter inni den. Vær forsiktig når du klipper eller kanter nær betong fordi det kan skade plenen utstyr.

dekorative Kanter

For å legge til litt stil til landskapet design, vurdere kanter dine blomsterbed med en av de mange dekorative tilgjengelige alternativene. Stakittgjerde, etterligning murstein og bambus er blant dekorative kanter alternativene som finnes på de fleste hagesentre. Hvis du er ute etter noe mer unikt, bruker fargede glassflasker som en kanter materialet ved å begrave dem halsen og ned langs blomsterbed kanten. Vær forsiktig når du klipper eller kanter i nærheten av glass kanter, og ikke bruke flasker i områder der barn leker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com