Hvor befinner dekorative oppbevaringsbokser

January 7

Hvor befinner dekorative oppbevaringsbokser


Ikke alle har en kjeller, loft eller skap plass til å lagre bokser. Oppbevaringsbokser med en dekorativ touch kan ikke bare bli stående i åpen visning uten å være en skamplett, men kan bidra til eller forsterke en rommets innredning.

craft Stores

Mange båter butikker selger tynne, trekasser i forskjellige former og størrelser. Selv om de fleste boksene er ikke større enn et kvadrat, de er perfekt for lagring av båter leverer, kostyme smykker, maskinvare, for eksempel skruer og bolter, små kontorrekvisita, for eksempel binders eller skyve pins og andre små husholdningsartikler. Maling forskjellige design og mønstre på assortert formet bokser og stable dem på gulvet, hylle eller teller for en leken look.

Antikke butikker og sparsommelighet butikker

Resultat stilig, ikke-standardiserte dekorative oppbevaringsbokser i antikvitetsbutikker eller sparsommelighet butikker. Disse stedene ofte selger gamle lue bokser, antikke kofferter, og vintage trekister, som alle gjør kreative og dekorative steder å lagre elementer.

Lag din egen

I tilfelle du ikke finner den størrelse, form eller farge boksen du har i tankene på en butikk eller håndverket butikk, kan du alltids lage dine egne dekorative oppbevaringsbokser. De kan være enkle pappesker eller tre og stoff som komplett med skuffer eller klapplokk. Uavhengig av boksen du velger å gjøre, kan du dekorere det å bli en del av alle rom design ordningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com