Slik Dekorer My bad With Birds

October 14

Slik Dekorer My bad With Birds


Hvis du er en fan av alt fjærlett, vurdere å dekorere ditt bad med en fugl tema. Det finnes en rekke måter som du kan integrere din favoritt avian inn i badet innredning. Ved å planlegge badet ditt design ordningen rundt disse interessante skapninger, kan du lage en sammenhengende og avslappende plass for å fullføre dine daglige forberedelser og demonstrere affinitet for disse bevingede skapninger.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvilken type fugl du ønsker å funksjonen. Tropiske fugler varierer sterkt fra rustikke vannfugler. For å sikre at bad plass er ikke et sammensurium av ukoordinerte skapninger, plukke en bestemt fugl typen til funksjonen i din plass.

2 Velg et dusjforheng med bilder av fugler eller en i en nyanse som naturlig ville bli funnet i fugl verden. Mange selskaper tilbyr trykt dusjforheng med fugler. Plukke en av disse dusj trekk gjør en dristig uttalelse. Hvis du er ute etter noe litt mer diskret, bruke en farge gardin som gjengir fargene som finnes i din fugl av valget.

3 Skaffe sengetøy som har fugler. Samle håndklær, vaskekluter og håndklær alle med fugler. Se etter en brodert sett med sengetøy, eller velg en med de bildene som skrives ut på dem.

4 Kjøp illustrert eller fotografiske bilder av fugler. Legg fugler til veggen med bilder. Skaff allerede innrammet bilder, eller velg uten ramme bilder og ramme dem selv. Enten fotografiske eller illustrerte bilder er fine, men du bør ikke blande de to da dette kan føre til at bildene dine til kampen.

5 Bruk fugle gjester såper som aksenter. Se etter såpe formet som egg eller fuglene selv og bruke dem som et bad aksent. For å sikre at gjestene ikke tilfeldigvis bruke disse dekorative elementer, sette dem på en hylle separat fra vasken.

6 Plasser en leken reir. Bruk en funnet eller laget reir til å fullbyrde innredningen din. Plasser fuglerede aksent på en hylle eller i et skap toppen på badet. Plasser en fugl statue i reiret, eller la den være ledig. Plasser som aksent i en synlig, men likevel diskret sted slik at det kan fungere som en overraskelse til observante gjester.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com