Hvordan å dyrke grønnsaker i Tires

October 15

Det er flere gode grunner til å dyrke grønnsaker i dekkene. For en, er det en god måte å resirkulere gamle dekkene slik at de ikke ender opp på en søppelfylling. Ved hjelp av dekk også sparer tid og energi, som du ikke trenger å pløye eller till opp en hage plass. Endelig har nesten hvem som helst nok plass til å dyrke grønnsaker i dekkene. Alt du trenger er en liten flekk å sette dekket, og du er klar til å komme i gang.

Bruksanvisning

1 Ta på vernebriller og vernehansker. Skjær sideveggen ut av den ene side av dekket med et skarpt verktøy kniv. Hold dekket flatt på bakken som du klippe den. Gjør dette med så mange dekk som du vil plante grønnsaker i. Plasser dekket med kutt siden opp i plasseringen av ditt valg. Skjær gummi brikken du har leftover inn i fire like biter.

2. Spre en søppelpose ut over hullet i bunnen av dekket. Sidene av posen bør strekke seg inn i dekket. Plasser de fire gummi biter inne i dekket for å bidra til å holde posen på plass.

3 Legg et lett lag med grus i bunnen av dekket du skal dyrke grønnsaker i. Grusen vil bidra til å gi drenering for plantene.

4 Fyll dekket med jord eller kompost. Fylle innsiden av dekket først, deretter på midten, helt til toppen av dekket. Plante grønnsaker planter eller frø i dekket. Du kan vokse gulrøtter, salat, tomater, løk, paprika og de fleste noen grønnsaker du ønsker. Avlinger som grønne bønner og erter vil ikke fungere fordi de trenger mye plass til å vokse i.

5 Vann grønnsakshage i dekket som er nødvendig for å holde det fuktig. Stake opp høye planter som tomater. Gjødsle plantene etter behov.

6 Legg hønsenetting rundt omkretsen av dekket for å avverge skadedyr som hjort og bakken svin.

Hint

  • Få gamle dekk på en useriøs verksted eller dekkforhandler for et par dollar, eller for free.The søppelpose i bunnen av dekket vil bidra til å holde skitt på plass. Det vil også hindre gress og ugress i å vokse opp gjennom jorden og inn i tire.Grow grønnsaker i dekkene, og du vil være i stand til å plante tidligere i sesongen; jord eller kompost i dekket vil varmes opp raskere enn bakken nedenfor. Den svarte gummi absorberer og holder solvarmen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com