Hvordan erstatte en elektrisk varmtvannsbereder Termostat

November 30

Du går inn i dusjen og slå på varmt vann tappekran, klar for en fin, varm dusj. I stedet får du bare kaldt vann. Du må kanskje reparere elektrisk varmtvannsbereder. Hvis vannet ikke varmes opp, kan den skyldige også være termostaten. Skifte termostat på elektrisk varmtvannsbereder kan du synge i dusjen igjen på kort tid.

Bruksanvisning

1 Ta av tilgangspanelet, og kontroller begge termostater på varmtvannsberederen. En elektrisk varmtvannsbereder har en øvre og nedre termostat for å styre de øvre og nedre varmeelementer. Test begge termostater; må du kanskje bytte ut en eller begge.

2 Slå av strømmen til varmtvannsberederen på krets panel. Koble ledningene fra terminalene på termostaten.

3 Skru termostaten fra sin montering, og fjern. Bytt termostat med en av samme størrelse og modell du kan kjøpe fra ethvert hjem forbedring butikken eller strømforsyning stikkontakt. Skru på montering, og koble ledningene til terminalene.

4 Gjenta prosessen, hvis du er planen å erstatte både øvre og nedre termostater. I begge tilfeller presse termostaten skikkelig tilbake mot tanken for å sikre at det fungerer.

5 Fest tilgangspanelet til varmtvannsberederen. Skrur på strømmen på krets panel. Juster termostater følgende produsentens instruksjoner i brukerhåndboken for elektrisk varmtvannsbereder. Test for å sørge for at varmtvannsberederen er nå fungerer som den skal.

Hint

  • Kontroller endebryter stede for topp termostat. Hvis vannet blir for varmt, denne bryteren utløses og slår av strømmen til både øvre og nedre varmeelementer. Trykk på den røde knappen på bryteren for å tilbakestille, og se om dette løser problemet før du skifter termostaten.
  • Alltid konsultere med en autorisert elektriker hvis du er usikker om å lage elektriske forbindelser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com