Slik installerer Engineered Wood Flooring på Stairs

November 22

Slik installerer Engineered Wood Flooring på Stairs


Konstruert tregulv er rimeligere enn solid tregulv. Dette er fordi konstruert tregulv er bygd opp av flere lag av tre i stedet for en fast stykke. Imidlertid kan konstruert tregulv fortsatt brukes i lignende programmer som solid tregulv. Dette inkluderer trapper. Installere parkett gulv på trappene er en måte å øke verdien og skjønnheten i trapper for mindre kostnader.

Bruksanvisning

1 Sjekk trappene for å sikre at de er rene og fri for utstikkende spiker hoder eller stifter. Bruk en hammer til å fjerne neglene eller banke dem slik at de er i flukt med tre. Skru ned noen områder av gulvet som knirker med en skrutrekker og skruer.

2 Finn ut om subflooring trinnene omfatter en nosing. Hvis det er en nosing installert på trinnene du trenger for å fjerne det. Knips et krittstrek for å markere hvor du skal gjøre kutt på trappen. Bruk en stikksag til å skjære bort nosing. Arbeid langsomt og forsiktig som du gjør kuttet. Bruk en støvsuger for å rydde opp støv og søl.

3 Mål hvert av trappe stigerør på trappene. Overføre disse målingene til hardtre trapp stigerør med en blyant og kutte platene med en gjæringssag eller en bordsag. Nail kutt trapp stigerør i trappen med en spikerpistol.

4 Mål og kutt trappeneser for trappen. Bruk en gjæringssag å kutte nosing til størrelsen. Påfør uretan lim på baksiden av nosing før spikre den på plass.

5 Skjær utviklet tre planker for trinnene. Mål stykker med et målebånd og deretter klippe dem med gjæringssag. Rip den siste raden av planking for hvert trappetrinn på bordet så. Kutt alle trestykker før liming dem ned.

6 Lim tre planking ned. Spre uretan lim på trappen og passer alle bitene av tre planking i limet. Bruk en spikerpistol å nagle ned den siste raden av planking. I løpet av denne prosessen sørge for å jobbe fra toppen av trappen til bunnen. Tillat uretanet til å tørke over natten. Fyll spikerhullene med tre kitt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com