Design Ideer for en stue med Barneleker

November 25

Design Ideer for en stue med Barneleker


Etter at du har barn, leker har tendens til å overvelde stuen. Når du ønsker å lage lagringsplass uten å ofre utformingen av rommet ditt, finne måter å skjule leker i tilgjengelige steder. Ved å gjøre dette, kan du la din design og dekor til å skinne gjennom mens du oppretter en plass som er vakker og funksjonell.

Coffee Table

Velg et salongbord med en åpen plass under bordplaten. Lag skjult leketøy lagring ved å skyve dekorative binger inn i området. Fordi sofabord er lav nok for barn å nå, vil barna kunne komme til lekene lett. Når du ønsker å skape utseendet av en voksen-vennlig rom, skyver du bare skuffer inn i tabellen. Bevar din innredning ordningen ved å velge kasser som er laget av et materiale som går med rommet ditt: farget eller mønstret lerret, flettet, sjøgress, eller til og med en lys tre. Du kan også se etter et salongbord med innebygd i skuffer som barna kan trekke åpne lett; sørge for at skinnene ikke er altfor følsomme for å gjøre det vanskeligere å smelle små fingre.

Entertainment Console

Hvis du har en TV i stua, velger en lang, stor underholdning konsoll. Se etter en lav, strømlinjeformet modell som har skuffer, skyvedører, eller skapdører med plass til oppbevaring under. I stedet for å lagre lett-skadet DVDer og bøker i skapet, bruke ekstra plass til å lagre leker. Hvis du kjøper et underholdningssenter som har et moderne design, kan det legge til innredning av stuen når de leker er satt bort.

Vindussete

Lag en plass for lek og lese bøker ved å installere et vindu sete i stua. Bygg setet med en hengslet topp som du kan løfte for å avdekke et tomt område inne som kan brukes for leketøy lagring. Dekk toppen av setet med behagelige puter eller polstre lokket med flekkavvisende materiale. Et vindu sete kan også utvide mengden av sitteplasser i stua for gjester.

Lagring Cubes

Lagring kuber er en enkel, modulær måte å skape ekstra sitteplasser, taburettene og skjult oppbevaring. Se etter polstrede kuber som har polstret topper og lokk som løftes opp for å avsløre en hul innvendig. Kubene kan flyttes lett å opptre som leketøy bokser eller seter under en sammenkomst; du kan presse dem sammen for å lage en benk eller stable dem i hjørnet for å spare plass. Med et enkelt brett, kan de fungere som miniatyr tabeller for barn eller voksne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com