Innredningsstiler for en Master soverom

October 18

Innredningsstiler for en Master soverom


Enten det er en romantisk rom for unge par eller en retrett fra barna, bør hovedsoverommet har innredning som gir en følelsesmessig getaway for sine innbyggere. Dekoratører kan trekke fra ideer fra sine personligheter å finne en stil som er behagelig. Noen stil ideer - for eksempel bilder fra hjemmet design magasiner - kan være alle dekoratører trenger for å komme i gang å designe deres ideelle master soverom.

Koselig Rustikk Retreat

En rustikk soverommet har rike, jordfarger og Old World antikviteter, og dens kjønnsnøytral stil gjør den perfekt for en master bedroom. Ifølge Angelo Surmelis på HGTV, inkorporerer rustikk innredning naturlige materialer som stein og tre. Dekoratører kan gi tremøbler en distressed utseende ved roughing opp med håndverktøy og flekker det. En peis legger rustikk sjarm og en antikk utseende lysekrone kan fullføre utseende, som det gjør i en av hgtv designer Candice Olson er master soverom.

Romantisk Island Getaway

Lyse farger og tynne gardiner kan gi et stort soverom en luftig, tropisk preg. For eksempel, Good Housekeeping har et rom med hvite og lyseblå stripete bakgrunn. Blottet for uvedkommende møbler, er det utstillingsvindu en himmelseng med sløret gardiner. En liten, antikk kjærlighet sete kan fullføre rommet. Olson gjør et stort soverom føles som et spa ved å legge til et badekar. Dekoratører som ønsker mer farge kan innlemme lyse, tropiske farger eller tilfeldige blues for en øy-stil retrett. Takvifte og åpne vinduer holde rommet breezy.

Kjønnsnøytral soverom

Et soverom for to trenger ofte å bringe sammen maskuline og feminine stiler, slik at begge parter kan nyte plassen. Olson anbefaler kjønnsnøytrale farger, for eksempel kremer, brunt og grønt. Jordfarger og naturlige elementer, for eksempel en peis eller bambus blinds, også passer både menn og kvinner. Olson holder kjønnsspesifikke berører lys - for eksempel å holde paisley tapet en krem ​​farge slik at den ikke overvelde rommet. En brun skinnstol og ottomanske kan være tonet ned med en pen grønn kaste pute, mens en peis holder rommet koselig for paret.

Moderne asiatisk Space

En moderne asiatisk tema kan gi par et rolig sted å trekke seg tilbake etter lange dager med arbeid. Hengende papir lanterne lys gir en rolig glød i rommet. HGTV vert Joan Steffend og designer Todd Kukral skape en meditasjon område i et hjørne av en asiatisk-inspirerte master bedroom, ved hjelp av en pute, en bambus bagasjerommet og en globus lampe. Samtidig skaper hgtv designer David Bromstad et rikt farget asiatisk soverom ved å male et samlings vegg dyp lilla. Han har bambus lysarmaturer, diskret Buddha statuer og en liten stein foss for å fullføre asiatisk utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com