Hvordan Fuktighet påvirker luftkondisjoneringsanlegg

October 23

Hvordan Fuktighet påvirker luftkondisjoneringsanlegg


Klimaanlegg gi lindring, ikke bare fra høy varme, men også av høy luftfuktighet. Det er fordi klimaanlegg fjerner noe av fuktigheten fra luften mens de kule. Apparatet har sine grenser, skjønt. Ekstrem luftfuktighet innvirkning hvordan klimaanlegget påvirker innendørs luftfuktighet, og også hvordan klimaanlegg funksjoner.

kondens Drenering

Fordi klimaanlegg avfukte luften, at fuktighet beveger seg fra romluften til inne i air condition-systemet. Der forvandler det til kondens. Som et resultat, må luftkondisjoneringssystem for å renne ut før kondensasjonen flommer klimaanlegget og forårsaker skade. Det er derfor du legge merke til at vann drypper fra ryggen av vinduet air conditioners eller fra små avløpsrør i nærheten en ekstern kondensator på bakken. Når luftfuktigheten er høyere, mer vann drypper fra klimaanlegget.

stikker Debris

Også fordi klimaanlegg fjerner støvpartikler sammen med fuktighet fra luften i rommet, gjør at fuktigheten støv og rusk å klamre seg til ulike deler i klimaanlegget. Dette fører til at behovet for rutinemessig vedlikehold, som for eksempel rengjøring av systemets fordamperen spoler med en støvsuger. Dessuten holder dette støvet til filteret på innsiden av klimaanlegget. Inspiser filteret minst en gang i måneden eller oftere hvis luften er mer fuktig. Skyll skitne filtre med vann eller erstatte dem med nye filtre av samme størrelse.

Air Conditioner Size

Mengden av fuktighet du vanligvis har inne i et rom eller hjemme, eller en region, påvirker størrelsen på klimaanlegget du har installert. I mindre-fuktige områder, velge et klimaanlegg hovedsakelig basert på størrelsen på området som skal kjøles. For områder med høyere luftfuktighet, studere ulike systemer og velge en som fjerner fuktighet bedre enn andre. Større betyr ikke nødvendigvis bedre som en som er for stor bare kjøler luften og sykluser før du tar ut fuktigheten. Velg et klimaanlegg i stand til å opprettholde riktig luftfuktighet nivå samtidig tilstrekkelig kjøling hele plassen.

Lagt Fuktighet og luftkondisjoneringsanlegg

Hvis du har en hel-huset luftfukter monteres direkte på sentral air condition-systemet, bør det være stengt i mer fuktige tider av året. Hvis ikke, vil du være medvirkende fuktighet til huset luften mens systemet arbeider for å fjerne det. Normale daglige aktiviteter også legge til fuktighetsnivået og gjør klimaanlegget jobbe dobbelt så hardt for å fjerne denne høy luftfuktighet. Aktiviteter som matlaging, oppvask, klesvask og dusjing legge fuktighet til luften.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com