Hvordan erstatte en Sink Drain Basket

October 23

Det er ikke nødvendig å ringe en rørlegger for å erstatte en vask kurv. Oppgaven kan utføres av hvem som helst, selv noen med ingen erfaring i hjemmet reparasjoner. Du kan kjøpe en ny vask sil, inkludert alle de nødvendige delene som trengs for å installere, når som helst jernvarehandel for omtrent ti dollar.

Bruksanvisning

1 Clear under vasken. Du vil se en "P" -formet rør. Dette er P-fellen. Du vil også se en stor låsemutter. Fjern det. Neste fjerne friksjonsringen, så pakningen, og trekk den gamle kurven ut av vasken.

2 Bruk en plast sparkel og skrape av den gamle kitt.

3 Kontroller pakke som inneholder kurven sil. Den bør inneholde en gummipakning, papir vaskemaskin og låsemuttere for å holde kurven på bassenget

4 Påfør en streng linje av gjennomsiktig silikon rundt kanten av åpningen og underkanten av kurven. Sett kurven i hullet og vri bare litt. Dette vil spre silikon.

5 Påfør et tynt lag med rør gjengefett til stor diameter tråder. Dette vil bli plassert på den store låsemutteren under vasken. Stram gummipakningen, papir skive og låsemutter, ved hjelp av en apekatt skiftenøkkel

Hint

  • Diskuter eventuelle spørsmål du har med din lokale jernvarehandel.
  • La aldri verktøy uten tilsyn rundt barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com