Hvordan bygge min egen Metal Planter Box

September 22

Hvordan bygge min egen Metal Planter Box


Bygging av planter bokser fra gamle stykker av rustent metall høres kanskje ikke attraktivt for noen; derimot, er den rustne gamle metal del av sjarmen. Når metallet begynner å få den flekkete oransje, værbitt utseende, noen mennesker hoppe på ideen om å legge brikken til hagen. Bygg din egen metall planter boks fra gamle skrapmetalldeler for å vise frem din kreativitet og legge til en unik planting fartøy til din hage eller dekk.

Bruksanvisning

En børste løs maling og rust av av metall med en stålbørste. Sørg for å bruke vernebriller, støvmaske og tunge arbeidshansker for å hindre kutt og innånding av rust og lakkpartikler, som kan inneholde bly.

2 Bestem størrelsen du ønsker din planter å være, deretter måle, mark og klipp ut finerplater du trenger å bruke en sirkelsag. Gjør din nedre panelet en tomme mindre enn nødvendig, og deretter klippe den i to. Sikre dine mål vil være stort nok til å omgi planter pott som vil passe inn i boksen.

3 Nail panelene sammen, ved hjelp av 1 1/2-tommers spiker og en hammer, for å lage fire sider uten bunn. Ta to stykker som vil gjøre opp bunn og spikre dem på de fire-sidig boks, og etterlater en 1-tommers hull i midten for drenering. Du kan også bruke L-braketter og 1/2-tommers skruer for å feste panelene sammen.

4 Pakk metallplater rundt sidene av boksen, flush med bunnen og 6 inches over toppen. Trykk på den med en gummihammer, slik at den ligger i flukt med tre sidepanelene.

5 Tack metallet til de tre paneler langs bunnen, ved hjelp av stål stifter.

6 Klipp en vertikal spalte ned hvert hjørne av metall hvor det stikker over planter boksen for å opprette fire flaps, og kaste dem på innsiden av boksen. Flat metall med gummihammer så metallet legger glatt på innsiden av boksen. Dette vil skape en leppe langs toppen av planter. Fest metall bruker 1/2-tommers skruer eller spiker. Trykk alle grove kanter ned for å hindre skade.

7 Spray innsiden av boksen og metall med en utvendig polyuretan sealer. Dette vil hindre flere rust og bevare treverket.

8 Plasser planter potten inne i boksen, fylle potten med jord og legge til dine planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com