Hvordan tilbakeviser Whiteflies

November 2

Hvordan tilbakeviser Whiteflies


Whiteflies, en type hage bug, ikke blir et problem før deres naturlige predatorer dø av. Når dette skjer, kan whitefly tallene øker raskt. Selv om en whitefly lever bare for et par måneder, kan det legge tusenvis av egg i løpet av sin levetid. Som eggene klekkes og avkommet vokser, de spiser barken saft i planter. Dette fører til at bladene til å gulne og falle av, til slutt å skade plantene. Du kan styre og frastøte whitefly befolkningen i hagen din eller blant dine potteplanter ved hjelp av en rekke ulike tilnærminger.

Bruksanvisning

1 Ta whiteflies med en hånd vakuum eller ved å sprøyte dem med vann. En enkel hånd vakuum kan fjerne mange av de voksne og egg. Sprøyting plantene du finne skadedyr på vil kutte ut de voksne, å hjelpe sine naturlige fiender for å jakte på dem.

2 Bruk gul tape for å fange de hvite fluer. Heng tape nær plantene dine, enten i hagen eller huset, og bytt om nødvendig.

3 Kjøp ladybugs og sette dem løs uansett hvor du spot whiteflies. Marihøner er et naturlig whitefly rovdyr. De vil holde whitefly befolkningen under kontroll.

4 Mulch hagen din med aluminiumsfolie eller metallisk plast. Legg folie eller plast på toppen av din hage før planting. Bury hjørnene deretter skjære hull i folien. Plante i disse hullene. Mulch vil frastøte whiteflies. Fjern mulch senere i sommer for å holde plantene fra overoppheting.

5 Spray whiteflies med et plantevernmiddel, akkurat som du gjør med andre ordensforstyrrelser bug. Besøk din lokale hagen butikken og be om råd om hvilket produkt du bør bruke. En representant vil hjelpe deg å velge en spray som vil drepe whiteflies men vil ikke skade de gunstige bugs i hagen din.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com