Hvordan finne Attic Ventilasjon

December 23

Riktig ventilasjon er en av nøklene til å kontrollere overflødig innendørs fuktighet før det kan skape problemer for hjem og familie. Beboere vanligvis ikke bruker mye tid på loftet, så ventilasjonsproblemer på loftet kan ofte gå ubemerket inntil lukten av mugg wafts ned til hjemmet, et tak lekkasje er oppdaget eller andre problemer oppstår. Unngå disse uhell ved forsiktig å designe din loftet slik at den ventilerer riktig.

Bruksanvisning

1 Ventiler loftet ved å holde alle bjelkelaget vents klare for rusk og blokkering. Slik at luft kan sirkulere inn på loftet, særlig under kalde vintermånedene, er en av de mest effektive måtene å redusere sannsynligheten for at isen dammer vil danne på taket ditt og holde hele hjem mer energieffektive.

2 Installer og vedlikeholde sperreventilene. Rafter vents forbedre ytelsen til bjelkelaget vents og lar kjølig luft å sirkulere inne på loftet. Byggeforskrifter i de fleste samfunn krever rafter vents, så det er lite sannsynlig at huset ble bygget uten rafter vents. Hvis mangler, installere nye rafter vents. Hold disse fri for rusk og hindringer for å sikre tilstrekkelig ventilasjon.

3 Fjern drevet loft fans. Huseiere installere ofte elektrisk drevet loft fans til å trekke inn kald luft fra utsiden og fjerne varm luft. Disse viftene nesten alltid koste mer å drive enn å produsere energibesparelser. Verre loft fans kan trekke aircondition luft opp fra hjemmet, noe som reduserer energieffektiviteten i klimaanlegget ved å tvinge den til å jobbe hardere for å kjøle ned hele hjemmet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com