Hvordan identifisere pære planter

December 29

Hvordan identifisere pære planter


Begrepet "bulb" gjelder generelt for den underjordiske organ i et anlegg som lagrer energi og gir anlegget for å overleve under sin dvalen (vanligvis i vintermånedene). Planting pærer i høst for våren blomstrer er svært populær blant gartnere. Det finnes også pærer som kan plantes i løpet av våren for sommer og høst blomstrer. Men ikke alle blomstene vokser fra pærer; noen, for eksempel georginer, vokse fra knoller, som er utgangspunktet hovne underjordiske deler av røtter eller stengler. Det er også jordstengler, inkludert iris, som vokser horisontalt under bakken eller like under overflaten. Så er det stengelknoller, som ofte forveksles med pærer. En corm er rett og slett en komprimert stilk eller bunnen av en stilk som vokser under jorden. (Gladioli vokse fra knoller.) Til slutt, det er sant pærer. Dessverre er den eneste måten å absolutt skjelne hvis du har en pære plante i hagen din, er å grave den opp og se på det. Følg fremgangsmåten nedenfor for å avgjøre hvorvidt anlegget i hagen din vokser fra en sann pære.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere pære planter

1 Observer ytre utseende. Etter at du har gravd opp hva du håper er en sann pære, se på det generelle ytre utseende. Flere sanne pærer vil en papiraktig dekker, som noen kaller en "tunika". Løk, påskeliljer, og hyasinter har en slik tunika; men ikke alle sanne pærer gjør. Liljer har ikke denne ytre dekker, men pære har kjøttfulle skalaer, som faktisk blader.

2 halvert, på langs. Alle sanne pærer har ringer, som starter fra bunnen og sirkel utover og deretter tilbake til sentrum. (Tenk på hvordan en løk ser ut når du skjære den.) Knoller, som nevnt tidligere, er ofte forveksles med ekte pærer; Men stengelknoller vil ikke ha denne visningen av ringene.

3 Observer vekstmønster. Ny vekst av de planter som kommer fra de sanne pærer fjærer fra toppen av anlegget. Røttene vokser fra bunnen. Du vil merke en hardere senter på bunnen av anlegget som røttene vil dukke opp. Oftest er toppen av sanne pærer heller påpekt.

Hint

  • En tommelfingerregel er å plante pære en dybde 2-3 ganger sin diameter.Some pærer, for eksempel liljer, har en rekke skalaer. For å spre disse typer pærer, bare fjerne skjell og plant.Plant nesten alle lyspærer med den spisse enden oppover.
  • Pærer skal plantes så snart kjøpt. Hvis du må vente med å plante løker, oppbevar på et kjølig og tørt sted, eller i frukt- og grønnsakskuffen i kjøleskapet. (Oppbevar aldri pærer i hoveddelen av kjøleskapet, da dette vil føre dem til å tørke ut.) Noen pærer, slik som noen liljer, må plantes på en bit av en vinkel, slik som å hindre vann å samle mellom deres vekter forårsaker råtne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com