Hvordan Lay Ceramic Floor Tile: A Brief Do-It-Yourself Guide

April 19

Keramisk er den mest populære typen gulv flis, med god grunn. Det er billig, lett å jobbe med og kommer i en rekke størrelser, farger og stiler. Som med de fleste typer flislegging prosjekter, er keramisk lagt ut fra midten av rommet, ikke fra sidene, slik at kuttene på omkretsen å være konsekvent. Alt du trenger for rette kutt er et score-og-snap flis kutter, ikke en elektrisk sag. Start med et fast, rent underlag av tre eller sement bord.

Bruksanvisning

En dele rommet i fire kvadranter ved å legge to kryssende linjer med kritt SnapLine, kryssende midt i gulvet. Still et torg i krysset og justere etter behov for å gjøre linjene 90 grader fra hverandre.

2 Cover to eller tre kvadratfot med gulvflaten med tynn-set mørtel i midten av rommet, med en tannsparkel.

3 Legg en keramiske fliser i tynne-set, fôr det opp med linjene i krysset. Sett to avstandsstykker langs den ene siden av den, og sette en annen brikke på plass.

4 Spread mer mørtel og legge flere brikker, arbeider fra midten og utover til omkretsen av gulvet. Skjær flisene langs omkretsen til å passe, ved hjelp av flisekutter.

5 La flisene satt i åtte timer. Fjern avstandsstykkene.

6 Bruk en fugemasse flyte å presse fugemasse inn i mellomrommene mellom flisene, tørke av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La det stå i 24 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com