Kan en Propan Furnace bli konvertert til solenergi?

March 10

Kan en Propan Furnace bli konvertert til solenergi?


Propan er ikke så billig som det en gang var. Faktisk har de stigende kostnadene for alle former for energi gjort noen huseiere vurdere alternative former for oppvarming og kjøling. Mens fullskala konvertering av gass til elektrisitet er en mulig alternativ, er det også omdannelsen til elektrisitet avledet fra solenergi.

Omdannelse

Konvertering av propan ovn til solenergi foregår på samme måte som du ville konvertere fra en ovn fra gass til elektrisitet. Bringe systemet ditt på nettet, slik at det er drevet av elektrisitet produsert av solcellepaneler er ikke annerledes enn om du skulle skjult hele hjemmet elektriske system til solenergi. Imidlertid kan solenergi ikke alltid være et levedyktig alternativ, spesielt hvis du bor i et område hvor solenergi er ikke bærekraftig hele året. Hvis du konverterer, må du kjøpe en konvertering kit og endre din ovn over til en strøm-basert system.

Systems

På grunn av kostnadene ved konvertering, kan du ønsker å vurdere muligheten for å installere et hybridsystem. I et hybridsystem, kan du bruke en varmepumpe som kjører på gass brensel som propan og strøm samtidig. Selskaper som spesialiserer seg på varme- og kjøleanlegg vil typisk tilby noen type varmepumpe som gjør at du kan kutte energikostnadene betydelig.

Effektivitet

Hvis du få bytte til elektrisk solenergi, vurdere forskjellen i energieffektiviteten mellom en elektrisk tvunget-luft enhet og en varmepumpe enhet. Det amerikanske Department of Energy melder at tvang-luft-systemer hadde energieffektivisering på 97 prosent ved utgivelsestidspunktet. Varmepumper, på den annen side, hadde en energi virkningsgrad på over 200 prosent.

betraktninger

Fordi bruk av solcellepaneler kan være litt begrenset i forhold til hvor mye strøm du kan trekke fra solen og bruke på en konsistent basis, må du ta hensyn til hvilke typer apparater og andre elektriske artikler du skal kjøre sammen med solcelledrevet varmesystem. For de fleste fungerer solenergi best som en supplerende form for makt snarere enn som en primær kilde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com