Hvordan legge til et speil til en Dresser

March 8

Hvordan legge til et speil til en romanse. Fordi soverommet er det første du ser hver morgen når du våkner, er stemningen i rommet viktig. Soverommet ditt Dekoren er en måte å sette stemningen. Kanskje rommet ditt trenger litt noe å sette den over kanten. Legge til et speil til din dresser åpner opp soverommet og gir deg et annet sted å sjekke deg selv som du starter dagen.

Bruksanvisning

En Bestem hva du vil at det endelige produktet skal se ut. Hvis du har mer av en rustikk stemning til rommet ditt, vil du ikke ønsker en børstet rustfritt stål speil tillegg. Velg om du ønsker å fortsette i retning av den eksisterende dresser eller legge teft som kanskje ikke er der nå.

2 Mål dresser nøye for å vite hva du jobber med. Du vil referere til disse tallene mye gjennom prosjektet, så sørg for at de er ganske presis. Mål lengden på kommoden, og deretter bestemme hvor bredt du ønsker speilet for å være. Trekk målebåndet opp mot taket ditt og finne ut hvor høyt du vil at speilet å være.

3 Tegn opp noen tegninger slik at du vet hvor den nye speilet dresser går. Gi deg selv litt tid til å leve med design. Hvis du fortsatt liker designet etter et par dager, vil det sannsynligvis passer godt med resten av møblene dine.

4 Kutt alle bitene av tre til størrelse for å matche blåkopi. Det er lurt treverket å matche de andre tre som brukes på kommoden eller være i stand til å flekke den riktig. Har speilet kutt hjemme forbedring butikken for å spare tid og penger på glass-skjæreutstyr.

5 Monter bitene uten skruer eller lim for å sørge for at alt passer sammen på riktig måte mens du ennå har tid til å fikse det. Hvis alt stemmer, gå videre og skru alt sammen.

6 Avslutt speilet tillegg ved å pusse det glatt. Deretter kan du male eller beis det å matche dresser. Sist, feste speilet i tillegg til dresser og nyte.

7. Skruemetallbjelker på baksiden av speilet langs veden. Fest disse bjelkene til kommoden med skruer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com