Slik Dekorer en bad med dusjnisje som et spa

March 10

Slik Dekorer en bad med dusjnisje som et spa


Selv om badet ikke har et luksuriøst badekar, kan du fortsatt gjøre det til en spa-lignende plass. Opprette en beroligende spa-følelse kan enkelt gjøres med baderomstilbehør som LUN håndklær, kremer, lys og blomster. Skjem deg bort i dusjen ved å opprette en sitteplasser, bruke naturlige badeprodukter og en loofah svamp til å slappe av og vaske bort bekymringer i dag.

Bruksanvisning

1 Rengjør og de-rot på badet. Spas er vanligvis svært rent med minimal innredning. Rengjør bad og fjerne unødvendige elementer. Plasser søppelbøtter under vasken og tydelig rot på telleren.

2 Legg en stol eller benk i dusjnisje. Selv om det ikke er et badekar på badet, kan du slappe av på en vanntett krakk eller benk.

3 Understrek renhet ved hjelp av naturlige badeprodukter og en loofah svamp. Plasser en rekke gode luktende, naturlige såper i dusjen stall. Plasser to til tre loofah svamper i en bolle på en hylle i båsen.

4 Plasser myke håndklær på disken, hyller og stativer. Nye, myke håndklær er en billig måte å gi et bad en spa-aktig preg. Brett tre til fire badehåndklær og legg dem på en hylle eller disk. Du kan også rulle badehåndklær og plassere dem i en kurv på gulvet. Likeledes kan håndklær bli rullet og plassert i en liten kurv på hylle eller disk eller stablet i pyramideform. For ekstra luksus, plassere et håndkle varmere i hjørnet eller på veggen og legg to badehåndklær over det.

5 Naturelementer legge til en spa-aktig preg. Bruk ekte eller kunstige blomster som orkideer eller liljer, eller en liten bambus plante.

6 Ingen spa bad er komplett uten lys. Sette lys på to-tre glass vaser og plasser på disken eller hylle. Du kan også sette tre stearinlys på et stearinlys plate og omgi dem med dekorative steiner og kronblader. Stearinlys som gir en beroligende aroma som lavendel anbefales.

7 Sett dekorative tilbehør og lotion på telleren. Den såpedispenser, tannbørste holder og lotion dispenser bør være et matchende sett, slik som bronse eller krom. Fyll dispensere med fin-luktende såper og kremer.

8 Blant de fine siste hånd du kan legge til er en myk, fluffy kappe hang bak døren og behagelige tøfler lagt inn av dusjkabinett. Sørg også for å bruke et luksuriøst teppe utenfor døren dusj å trøste føttene som du avslutter dusjen. Plasser en radio eller CD-spiller på sokkelen for å lytte til avslappende musikk eller lyden av rennende vann. Hang grafikk som viser fredelige scener.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com