Ulempene ved tapping av betong over eksisterende betongplate

March 13

Ulempene ved tapping av betong over eksisterende betongplate


Fjerne en eksisterende betongplate er en lang og arbeidskrevende prosess. Et alternativ til å fjerne gammel betong er å helle et nytt lag over eksisterende skive. I tillegg til en betydelig reduksjon arbeidskraft, sparer dette alternativet penger og ressurser, men du bør også vurdere sine ulemper. Hvis det nye laget er ordentlig tømt, vil det bare være så stabil og langvarig som den eldre steinhelle under den.

Hever nivået

Helle et nytt lag av betong over en eksisterende gangvei, terrasse eller veranda vil heve nivået av flere inches. Hvis skive går opp til en dør, kan den hevet overflate ikke gi nødvendig klaring for døren for å åpne. For en gangvei, kan heve nivået av flere inches kaste av sin innretting med oppkjørselen, trinn eller en annen struktur. Legge til en liten rampe fra oppkjørselen til hevet overflate bidrar til å eliminere en tur fare og holde rusk samler seg i hjørnet.

Færre års tjeneste

En godt strømmet betongplate med en dyp og solid fundament kan vare i 30 til 40 år. Helle betong over gammel betong i stedet for direkte over en ny grus fundament begrenser din evne til å maksimere skive levetid. Tilstanden til eksisterende skive er den primære faktor som avgjør hvor lenge den nye betongen vil vare. Dersom grunnlaget under skive ikke er lyd, kan den nye betong synke eller utvikle dype jettegryter.

bonding

Hvis ny betong binder seg til eksisterende skive, sprekker er uunngåelig. Holde den nye betongen fra å binde seg til den eksisterende skive forebygger nye skader fra forming og eventuelle skader i den gamle steinhelle fra å spre seg til den nye. Den gjør det også både Dekkene fleksibilitet til å krympe og ekspandere når temperaturen svinger. En enkel metode for å hindre at plater av binding er å legge plast, sand eller annet varig materiale mellom de to lag.

Vedlikehold

Mens pavers, steiner og andre typer rydder materialer vil gi et mer dekorativt utseende, er betong verdsatt for sin styrke og lite vedlikehold. En skive helles over en eksisterende skive er mer utsatt for telehiv skader og sprekker. Patch skader så snart de utvikler for å hindre dem fra å spre seg, og forsegle det nye laget med dyp penetrerende sealer for å forhindre vannskade. Hvis du legger merke til lange, dype sprekker, har en profesjonell vurdere skaden for å avgjøre om det er et strukturelt problem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com