Slik installerer teppe løpere i trapper

March 1

Slik installerer teppe løpere i trapper


Installere teppe løpere på trappene vil gjøre hjemmet ditt ser mer elegant og ta turen opp og ned trapper mer behagelig.

I diskusjonen av å installere trappeløpere, spesielt oppmerksom på at uttrykket "slitebane" henviser til den flate, horisontale del av trappen, og uttrykket "riser" refererer til det vertikale parti av hvert trinn.

Stiftepistol og teppe bårer kan ofte leies hos din lokale jerntilførsel sentrum.

Bruksanvisning

Slik installerer teppe løpere på Stairs

1 Skjær en tackless stripe for hver mønster av trappen du ønsker å teppe. Skjær tackless strimler 1 tomme kortere enn bredden av hvert trinn eller litt kortere enn bredden av teppet vil bli liggende på trapper ..

2. Fest tackless strimlene til hvert trinn omtrent en halv tomme foran det punkt hvor hver slitebane tilfredsstiller hvert stigerør. Fest ved hjelp av en 1/2 tommers stift pistol eller bruke 1/2 tommers spiker. Vær sikker på at du måler nøye for å være sikker på at tackless stripe er sentrert nøyaktig på hvert trinn.

3 Bruk et teppe kniv, må du kutte teppe padding i biter som er i samme bredde som tack strimler. De skal henge omtrent to inches over nesen på hvert trinn. Plasser et teppe pad på hvert trinn, og stift ned sikkert.

4 Fest løperen til trappen starter på nederste trinn og arbeider deg oppover. Start ved å justere den mente kvadrerte enden av teppet løper med den nedre kanten av den første stigerøret hvor den møter gulvet. Bruk stift pistol til å stifte trappe løperen til stigerøret så nær gulvet som mulig, stifting hver to inches.

Trekk teppet opp tett og stifte like under kanten på nesen.

5 Bruke teppe båre trekke teppet tett over det første skrittet og hekt teppet til tackless stripe i nærheten av stigerør for det første skrittet. Vær sikker på at du har strukket teppet rett. Når du er fornøyd, kan du bruke stiftepistol for å stifte teppe til trappetrinn rett ved overgangen mellom såle og stigerøret.

Trekk teppet opp stramt og stifte under nesen på neste slitebanen og deretter fortsette prosessen til toppen av trappa.

Hint

  • Har kantene og endene av løperen profesjonelt bundet for å unngå muligheten for teppet å rakne ved kantene eller endene senere.
  • Pass på at du holder teppet rett som du kobler teppe til hver tackless stripe. Hvis teppet ikke er perfekt justert hekte den fra tackless stripen og begynne dette trinnet på nytt. Being av enda litt kan ha katastrofale konsekvenser av den tiden du kommer til toppen av trappa.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com