Hvordan lage DIY Sofa Møbeltapetsering

March 20

Du kan puste nytt liv inn i stuen din ved å lære hvordan å lage DYI sofa møbeltrekk. En eldre sofa med en solid ramme som er i relativt god stand kan få en fullstendig ansiktsløftning når du gjenopprette det med nytt stoff. Dette prosjektet kan høres skremmende, men hvis du følger instruksjonene nøye, er det en smal sak.

Bruksanvisning

Hvordan lage DIY Sofa Møbeltapetsering

1 Sjekk sofaen for å se om stoffet er festet med stifter eller møbeltrekk stifter. Hvis det er stiftet, så du bør bruke stifter til å feste det nye stoffet. Hvis det er festet ved hjelp av stifter, bruke stifter.

2 Mål for å finne ut hvor mye stoff du trenger. Du kan gjøre dette ved å fjerne den eksisterende stoff, bit for bit fra de ulike områdene i sofaen. Sørg for å merke hver brikke som du fjerne det slik at du vet hvor det hører hjemme. Når du måler bitene, sørg for å legge til minst 2 inches på alle sider for å sikre at det er nok plass til å feste stoffet tilbake på sofastamme. Det er alltid best å ha for mye stoff enn ikke nok stoff.

3 Velg møbelstoff. Møbelstoff er mye tykkere og mer holdbar enn vanlig klær stoff. Husk at skriver slik som pledd er vanskeligere å bruke, fordi du trenger å matche mønsteret på alle seksjoner.

4 Bruk gamle stoffstykkene du fjerner fra sofaen som et mønster for å kutte ut de nye brikker som du vil bruke til å polstre sofaen.

5 Fest de nye stoffstykker til rammen. Arbeid i omvendt rekkefølge fra hvordan du fjernet den gamle stoffstykkene. For eksempel, hvis den siste biten av gamle stoff du fjernet var den bakre delen av sofaen, begynne å feste den nye stoffet der først. Husk å reupholster sofaen ved hjelp av stifter eller stifter, avhengig av hvilken opprinnelig ble brukt.

Hint

  • Sørg for å nøye glatte rynker og rette feil mens du jobber.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com