Hvordan lage en naturlig Skunk Repellent

August 26

Hvordan lage en naturlig Skunk Repellent. Når en skunk flytter inn i hagen din, vil du flytte ut. Det mener det gjør deg en tjeneste å spise larver i din hage. Du tror det er wrecking hagen din og med rette. Utenfor de stygge hull og den forferdelige lukten, bringer skunk med det lopper å dele med dine husdyr. Her er noen enkle naturlige legemidler inkludert en gammel skunk frastøtende.

Bruksanvisning

1 Dryss cayennepepper rundt skunk hiet. Det den er vanligvis en 4 tommers hull i bakken. Sørg for at den blir brukt av sprinkling mel eller pulver rundt inngangen og se etter spor i morgen.

2 Lag en batch av den naturlige gamle hot pepper pest frastøtende. Kok en hakket gul løk, en hakket jalapeño pepper, 1 ts. kajennepepper og 2 qts. av vann i 20 minutter. Kule dette midlet og press det i en sprayflaske til å gjelde hver tre til fem dager rundt eiendommen og skunk hiet.

3 Place ammoniakk-gjennomvåt filler nær hiet inngangen. Skunk kan forlate innlegget hastverk. Husk dette midlet brenner gresset nær hiet.

4 Sett møllkuler i en krukke. Det er ikke en naturlig metode, men er svært effektivt hvis skunk er sta. Stikke hull i metallokk og dekke glasset. Plasser den i nærheten av den inngangen eller der skunk er hullet opp i nærheten av eller under huset eller annen struktur.

Hint

  • For å holde styr på skunk kommer og går, legger avisen i hiet inngangen. Når du våkner opp noen morgen og papiret er fortsatt i inngangen urørt, fyll i hiet og feire din suksess.
  • Være vedvarende med anvendelsen av disse duft relaterte repellents. Reapplication er viktig for å lykkes med å fjerne skunk.
  • Cayenne er en populær avskrekkende til hage skadedyr også. Bruk den på egen hånd som et naturlig middel eller lage en batch av den varme pepper pest frastøtende å bruke i hagen din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com