Hvordan kan jeg stoppe min Mail Delivery?

September 24

Hvordan kan jeg stoppe min Mail Delivery?


Når du forlater byen for arbeid eller ferie, bør du vurdere å stoppe levering av e-posten din. Som post hoper seg opp, det annonserer en ledig hjem så tom og muligens et lett mål for innbrudd. The US Postal Service (USPS) tilbyr i dag for å holde kundenes post for opptil 30 dager gratis. Benytt deg av denne tjenesten for å skjule sårbarheten i ditt hjem når du ikke kan være der for å samle inn posten.

Bruksanvisning

1 Gå til USPS nettsted for å fylle ut et elektronisk Hold Mail skjema hjelp av koblingen i Resources. Ifølge USPS nettside, kommer du inn ditt postnummer i ønsket felt for å kontrollere at ditt lokale postkontor bruker det elektroniske systemet. Hvis tjenesten er tilgjengelig, kan du sende inn din Hold Mail forespørsel online opp til 2 am på samme dag posten hold er å tre i kraft.

2 Plukk opp en PS Form 8076 på ditt lokale postkontor hvis du ikke klarer å sende inn din forespørsel online. Fylles Hold Mail autorisasjon og returnere den til ditt lokale postkontor servicedesk minst én virkedag før posten hold er å tre i kraft.

3 Dial 800-ASK-USPS (800-275-8777) for å snakke med en postgangen representant og gjøre Hold Mail forespørsel på telefon minst en virkedag i forveien.

Hint

  • For å gjøre endringer eller kansellere en Hold Mail forespørsel, kontakt USPS bruker samme metode som brukes for å skape den opprinnelige forespørselen. Bekreftelsesnummeret som vil bli gitt til deg med en forespørsel online eller telefon vil være nødvendig å gjøre endringer i din forespørsel.
  • Hvis du har en postboks, trenger du ikke å fylle ut en Hold Mail forespørsel. Postboks post blir automatisk lov til å akkumulere i opptil 30 dager.
  • Det er en tre-dagers minimum og en 30-dagers maksimal for alle Mail Hold forespørsler.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com