Hjemmelaget Cleaning Solution for tre dekk

August 4

Hjemmelaget Cleaning Solution for tre dekk


Tredekk legge til en utendørs levende plass til et hjem hvor venner og familie kan tilbringe tid sammen mens du nyter den utendørs landskap. Siden dekk er en del av en utendørs plass, de raskt bli tilsmusset gjennom forvitring og andre utendørs elementer. Det er flere dekk-rensing løsninger tilgjengelig hjemme-forbedring og jernvareforretninger, men disse elementene er vanligvis dyrere enn du er villig til å betale. I stedet lage en hjemmelaget rengjøringsmiddel for tre dekk.

Bruksanvisning

En slange av dekk med en hageslange eller en bruk vaskemaskinen makt med et lavt trykk innstilling. Ved hjelp av en lavtrykks-innstillingen hindrer trevirke og maling fra chipping på dekk.

2 Fyll en sprayflaske slange vedlegg med oksygen blekemiddel og fest den til hageslangen. Hvis du bruker en strøm skive, fyll væskebeholderen med 2 kopper oksygen blekemiddel.

3 Vask dekk med slange og rengjøringsmiddel. Følg korn av de tre, og gjenta til hele dekket er rengjort. Oksygenblekemiddel vil rense og fjerne buildup uten å skade omkringliggende dyreliv og vegetasjon.

4 Skyll dekk med friskt vann for å vaske vekk eventuelle gjenværende rester og la det lufttørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com