Gray Room Ideas

September 27

Gray Room Ideas


Raffinement siver fra en grå dekorere ordningen. Minimal og moderne eller som et bakteppe for en koselig og overdimensjonert landet rom, ulike nyanser av grått skille ditt hjem. Grays kommer i en rekke, som garanterer en nyanse som passer din personlighet er der ute. Dempede gråtoner tilhører kul farge familien kjent for å oppmuntre avslapning.

Moderne

Ved hjelp av en nøytral, lys grå på veggene, bygge rom rundt en moderne og elegant utseende. En lys tre for gulvet, for eksempel furu, passer godt sammen med en off-white farge for støping og dørkarmer. Innredning med enkle linjer og kurver holde rommet fra å se altfor full. Stoffer til en moderne ordning kan variere fra solide, sterke farger eller geometriske eller stripete mønster i en monokromatisk palett til en ren hvit.

Romantisk

Ved hjelp av en grå for veggene som gir seg til noen blålige nyanser vil bli supplert med dypere nøytrale som brunt. For et soverom, en smijern seng med en brun cover og hvite aksenter arbeider med grå. For en stue, en plysj sofa og kjærlighet sete i en brun nyanse toppet med blå puter og hvit kaste teppe skaper en innbydende område. Bruk grå-fargede flettede kurver til å holde bøker og mørkere skogen for hyller og bord.

rød

En grå rom drar nytte av pops av farge. Red er en energisk farge, og når det brukes med måte i en ellers nøytral plass, er forfriskende og tiltalende sluttresultatet. Med en mørk grå vegg og hvite molding, en sofa i hvitt med innslag av røde puter gir liv til plassen. Ideen er å holde dine viktigste brikkene solid og i hvit, grå eller svart med dialekten i rødt. Innlemme solide røde, striper med røde og elegante paisley mønster med biter av rød i puter og trekk av andre møbler. Bruk mørke skoger i andre møbler for denne looken.

Barneværelset

Lyse nyanser av rosa er en fryd for øyet og fremme avslapning. Med en grå fargevalg på veggene i en baby jentas rom, bruker sprut av veldig lys rosa på listverk og dørkarmer. Et teppe i en myk rosa og brunt mønster eller en solid enten trekker rommet sammen. Møbler i en lys tre eller hvitt supplement disse fargene. For en baby guttens rom, bruk en lys grå på veggene og innlemme mørkere grå i møbler. Bruk en meget blek blå som er nesten hvit på listverk i rommet for å fremheve den grå.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com