Hvordan få Dirt Ut av hvitt teppe

July 24

Hvordan få Dirt Ut av hvitt teppe


Hvis du har hvite teppe, vet du det er ofte vanskelig å holde den hvite og rene. Selv om du tar av deg skoene før du går på det, og er ekstremt forsiktig, kan bare den minste bit av skitt viser. Heldigvis, hvis alt du får på teppet er skitt og du handle raskt, kan du få skitt ut før det grinds i.

Bruksanvisning

1 Vacuum det opp. Begynn på ytterkantene og jobbe deg mot midten. Ikke tråkk på skitt eller du vil male den i. Hvis bare et lite område av teppet har skitt i den, bruker wand vedlegg slik at vekten av støvsugeren ikke skyve skitt inn i teppet.

2 Bruk et stykke tape for å fjerne smuss. Teste denne metoden i en usynlig område først for å være sikker på at det ikke fjerne eller skade teppe fiber eller forlate en klebrig rester.

3 Rengjør hvitt teppe med et teppe damp renere hvis skitt slipes i og ikke får grundig rent med en av de tidligere trinnene. Bruk rent vann for å få bare skitt ut. Les bruksanvisningen for maskinen din ettersom hver maskin er forskjellig. Begynn på den andre siden av rommet slik at du ikke trenger å gå på vått teppe å forlate rommet.

4. Gå over hvert teppe delen flere ganger etter rengjøring det, men denne gangen ikke la ut noe mer vann. Dette vil skille ut så mye av vannet som mulig fra teppet i maskinen før du flytter til neste rad eller avsnitt.

5 La teppet tørke helt før du går på den. Åpne vinduer hvis det er mulig og sette opp fans.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com