Hvordan å grave opp gamle Azalea Busker

November 23

Hvordan å grave opp gamle Azalea Busker


Fra gamle asalea som er syke eller ikke lenger trives, å modne asalea du ønsker å transplantere til et annet område, å vite hvordan å grave opp gamle azalea busker på riktig måte kan forenkle oppgaven og la transplantasjons asalea så stressfritt som mulig. Mens asalea kan bli gravd opp uansett alder av anlegget eller den tiden av året, transplanterte asalea tendens til å ha bedre suksess hvis de flyttes tidlig på våren eller høsten på kjølige eller overskyet dager.

Bruksanvisning

1 Walk til den ytterste rekkevidde av azalea grener, kalt dripline. La en linje av mel eller spray en linje med utendørs sikker merking spray i en sirkel hele veien rundt planten. Måle diameteren av sirkelen med et målebånd. Skjær en firkant av burlap til denne størrelsen.

2 grave ned i bakken en fot dyp hele veien rundt azalea på merket dripline. Denne grøften trenger ikke å være brede, men dybden er viktig.

3 Skyv bladet av spade fra en-fots dybde mot bunnen av azalea å skjære jorda mot anlegget og litt nedover. Gjør dette hele veien rundt planten for å danne en bred kjegle av jord under anlegget. Fortsett til azalea kan vugget frem og tilbake.

4 Knock av overflødig skitt fra rundt bunnen av anlegget, arbeider fra de ytterste delene av kjeglen innover til du kommer til røttene.

5 Rull opp kvadratet av burlap halvveis. Ha en person vippe azalea bort fra deg og holde det på plass. Stappe den sammenrullede parti av strie under anlegget så langt som mulig. Vipp azalea i motsatt retning og rull burlap så plassen er under anlegget.

6 Ta hjørnene av burlap sammen nær bunnen av azalea. Tie hjørnene sammen så tett som mulig for å sikre røttene. Løft azalea fra hullet ved å gripe burlap. Ikke ta tak i stammen eller lemmer av anlegget for å løfte.

Hint

  • Transplantere fjernet azalea så snart som mulig, hvis du har tenkt å plante det, ellers har en tendens til anlegget hver dag med en langsom, men grundig vanning for å holde røttene tørker ut.
  • Unngå å mate noen plantet asalea for det første året og vanne dem som om de er potteplanter med oppmerksomhet i perioder med sterk varme eller tørre perioder.
  • Bruk verneklær, for eksempel lange armer, bukser og støvler, samt beskyttelsesbriller når du arbeider for å unngå skraper eller kakker fra lemmer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com