Hva er årsaken til svarte streker på asfalt Roofs?

February 3

Mørke striper som vises på et hus tak kan ta oppmerksomheten vekk fra husets kosmetisk appell og kanskje senke sin økonomiske verdi. Før du forsøker eventuelle reparasjoner, finne årsaken til den mørke striper. Å vite årsaken vil guide deg når du forsøker å gå tilbake taket til sin naturlige, attraktivt utseende.

Extractive Blødning

Ekstraktiv blødning refererer til en produsentens feil i helvetesild som fører til misfarging av taket. Asfalt helvetesild inneholde en svart pigment som kan mørkne taket, hvis det slipper singel. Svarte flekker fra gruve blødning vanligvis dukker opp som mørke misfarginger som går loddrett ned fra taket i striper. Sprekkene vil vises å stamme fra et enkelt punkt på taket.

alger

Asfalt grus tak har en mottakelighet for vekst av alger og mose, avhengig av forholdene på stedet. Skyggefulle områder i et tak ofte produsere alger, som overhengende trær blokkere sollyset som hemmer deres vekst. Selv om ulike typer alger og mose kan vises på et tak, er det mest fremtredende skyldige, en alge som heter Gloeocapsa magma, vanligvis forårsaker ingen skade på helvetesild, men bare distraherer fra hjemmet utseende. Algene viser seg oftest i regioner som har varme og våte sommer klima.

trim

Trimming trærne slik at grenene ikke overheng taket bidrar til å hindre opphoping av alger og mose. Å redusere mengden av skyggefulle områder på taket gir disse organismene mindre gunstige vekstforhold. Beskjæring trær bidrar også til å redusere mengden av rusk faller på taket, en annen årsak til misfarging. Rådfør deg med en arborist for å finne den beste strategien for trimming noen høye trær nær taket.

Løsninger og forebygging

For mørke striper forårsaket av gruve blødning, ta kontakt med installatøren, siden problemet kan være dekket av garantien. For streaking forårsaket av alger eller mose, vaske taket, med en blanding av en del blekemiddel og en del vann, med en hagesprøyte. Unngå å bruke en høytrykksvasker, noe som kan skade taket. For å hindre alger buildup, sette kobber eller sink metallfelter under forløpet av helvetesild nærmest mønet, råder nettsiden til This Old House.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com