Slik fjerner Tile benken uten å skade Drywall

January 3

Slik fjerner Tile benken uten å skade Drywall


Når det er på tide å fjerne en flis countertop og erstatte den, kan du håpe at riving av benken forlater veggen intakt, slik at du kan male eller på annen måte dekorere rommet. Dessverre, hvis flisen ble installert direkte på gips, er det håp trolig urealistisk. Limet liming av flis vil, som et minimum, trekk papiret av gips, og det kan trekke ut noen av gipskjernen steder. Du kan prøve metoder for å minimere skaden, men til slutt, er du sannsynligvis nødt til å gjøre noen gips reparasjon.

Bruksanvisning

1 Rengjør fugemasse ut fra mellom flisene, ved hjelp av et roterende verktøy og en fugemasse fjerning tilbehør. Når fugemassen er borte, vil det være lettere å lirke individuelle fliser.

2 Sett inn en stiv sparkel i gapet mellom et par av fliser, kile den under en av flisene og snuse, øve lett til moderat trykk. Hvis flisen ikke kommer ut, ikke tving den. Du kan være i stand til å svekke limet bånd med varme.

3 Sett en hårføner til høy, slå den på og hold den foran flisen i omtrent et minutt. Prøv nysgjerrige flisen. Hvis det ikke kommer, bruke mer varme og prøve å lirke den på nytt. Hvis det ikke kommer på andre eller tredje forsøk, er det på tide å prøve en annen strategi.

4 Ta på vernehansker og plassere et stykke tørris i et håndkle. Brett håndkle rundt tørris og vri endene til å gi deg et håndtak. Hold isen mot flis for et minutt eller to, og deretter prøve nysgjerrige. Den ekstreme kulden kan gjøre limet sprø og føre flisen til å komme av lett.

5 Gå videre og bruke så mye kraft som er nødvendig for å fjerne flis hvis varme eller kulde ikke løsne limet.

6 Sand limrester på veggen ved hjelp av en orbital sander og 80-sandpapir. Dette er ikke den raskeste måten å fjerne rester, men du vil gjøre mindre skade på gips enn du ville gjort hvis du fjernet limet med en jeksel eller meisel. Bruk pusteapparat og vernebriller ved sliping.

Hint

  • Trekke papir dekker av gips er ikke en katastrofe. Du kan reparere skaden ved å skumme-belegg med gips sparkelmasse. Sparkelmasse gjør en tilfredsstillende reparasjons selv om noen av gipskjernen har kommet ut. Du må bytte gips som har hull i den, men.
  • Hvis du planlegger å installere nye fliser, bør du lime det å sementere bord - ikke gips. Den gamle gips trenger ikke å være i god tilstand; du bare installere den sementplater over det.
  • Bruk vernebriller når du fjerner fugemasse og fliser, og ved sliping av limrester. Små partikler kan lett komme inn i øynene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com