Om Corn Gluten Meal

August 19

Mais gluten måltid er en naturlig ugressmiddel for plen og hage bruk. På grunn av at prisen er 10 prosent nitrogen ved vekt, er det også en god gjødsel. Tilgjengelig i hagesentrene og på online butikker, er produktet et alternativ for folk som foretrekker å unngå kjemiske plantevernmidler.

Funksjon

Maisglutenmel må brukes i løpet av pre-emergent stadium av planter for å kontrollere ugress. Det hemmer frø spiring ved å tørke ut frøene så snart de åpner for å spire, men vil ikke fjerne planter som allerede har begynt å vokse.

typer

Denne naturlige ugressmiddel produktet er tilgjengelig i ubehandlet, granulerte og pelletized former. Disse har ulike bruksområder og påføringsteknikker.

Nærmere

Mais gluten måltid er effektiv på å kontrollere crabgrass, løvetann, revehale, lambsquarters, Purslane og andre uønskede planter.

Søknad

Produktet bør brukes tidlig på våren og igjen i slutten av høsten. Det krever vanligvis reapplication hver måned eller så for effektiv ugrasbekjempelse.

Fun Fact

Maisglutenmel er et biprodukt av frese fremgangsmåte som anvendes for å lage mais sirup og maisstivelse. Det er også brukt som mat for husdyr og er inkludert i pet food.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com