Hvordan ta vare på Hjem Ventilatorer

August 18

Hvordan ta vare på Hjem Ventilatorer


Når omsorg for en kjær som bruker et hjem ventilator, er det viktig at du rengjør utstyret riktig for å sikre at den fungerer riktig. Regelmessig vedlikehold hindrer også bakterier eller muggvekst i ventilatoren. Anvendelse av et hjem ventilator er nødvendig av forskjellige grunner. Det kan være midlertidig etter hjemkomsten fra et sykehusopphold på grunn av sykdom eller skade, eller viktig under hospice. Lang tids bruk kan være nødvendig av hensyn til pulmonære, nevromuskulære, nevrologiske eller søvnforstyrrelser, så vel som andre forhold, ifølge APRIA Healthcare.

Bruksanvisning

1 Hell rengjøringsmiddel i en ren, 10-gallon bøtte. Bruk såpe anbefalt av produsenten av ventilatoren eller helsetjenester spesialist. Generelt er det et vaskemiddel som ikke inneholder noen additiver, så som parfymer.

2 Fjern plastdelene som krever regelmessig rengjøring i henhold til instruksjonene eller råd av helsepersonell spesialist.

3 Bløt plast ventilator deler i ca 15 minutter i renhold løsning i bøtta. Forlater dem i blandingen lenger kan føre til at delene til å sprekke eller til og med oppløses, i henhold til den California Thoracic Society.

4 Rengjør utpust manifold med løsningen levert av produsenten eller hjemme helsetjenester byrå. Soaking membranventilen på andre løsninger kan ødelegge det.

5 Tørk slangen ved å henge det lufttørke eller ved å forsiktig Drilling den. Dette bidrar til å kvitte seg med overflødig fuktighet.

6 Hindre mugg eller bakterier vekst i kaskade seksjonen ved å rense den i henhold til instruksjonene hver 24. time. Denne delen er også er kjent som luftfukter. Forebygge denne type vekst beskytter helsen til pasienten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com