Hvordan bygge et barns Rocker

August 18

Hvordan bygge et barns Rocker. Får barnet ditt en rocker er ikke bare morsom for barnet, men også lindrende for deg. Barn har mye energi og elsker å være i bevegelse. Barnegyngestoler er en flott måte å bruke opp noe av den lagrede energien. Investere litt tid og kreativitet i dette prosjektet, og du vil nyte spart energi og et lykkelig barn.

Bruksanvisning

Kutt Wood

1 Skjær to sidepaneler av tre. Bruk mønster tilgjengelig i vår Resources.

2 Bruk samme tre for å skape et sete panel. Setet panelet bør være ¾ inches tykke, 12 ½ inches bred og 18 ½ inches lang.

3 Lag en bakside som er ¾ inches tykke, 15 3/8 inches bred og 24 1/8 inches høy.

4 Lag en strut som er ¾ inches tykke, 2 ¼ inches bred og 17 inches lang.

Lag en midlertidig Jig

5 Start med et styre som er ca 18 inches lang med 8 inches bred med ¾ inches tykke. Skjær den i to 3 7/16-tommers brede strimler og en stripe som er nøyaktig 7/8-inches bred.

6 Klipp 2 5/8 inches ut av hver ende av båndet som er 7/8-inches bred. Det etterlater en stripe som er 12 inches bredt. Sett at stripe til side.

7 Lim 2 5/8-tommer stykker horisontalt mellom 3 7/16-tommers strimler for å lage en firkant med en rektangulær hold i midten. Klem bitene sammen og la den tørke.

Lag en Side-Panel Jig

8 Tegn en parallell linje 15 inches fra en lang kanten av kryssfiner. Bruk dette som en referanselinje.

9 Mark kurven av ditt barns rocker ved hjelp av en provisorisk kompass. Lag et merke på referanselinjen omtrent en tomme fra toppen av kryssfiner. Bor to hull i en skrap stykke ¼-tommers kryssfiner. Bor ett hull nær toppen midten av skrap tre og et annet hull 30 inches bort fra topphullet. Sett en spiker i ett hull, og en blyant i det andre hullet. Sett inn spikeren på referansemerket, og bruke blyant til å tegne på den andre enden av kryssfiner for å lage buen.

10 Tegn dadoes for strut. Bruke krysset av buen og din referanse linje som startpunktet, måle 2 inches til høyre. Fra det punktet på buen, måle opp 3 ¾-inches. Markere at spot, som vil tjene som nedre venstre hjørne av dado for staget.

11 notere poeng for sete og rygg dadoes, som danner en klønete formet "T." For alle disse målingene, begynne å måle i skjæringspunktet mellom buen og din referanse linje. Mål 3 7/16-inches til venstre. Fra det punktet på buen, måle opp 5 inches. Det er punkt en. For å finne punkt to, tiltak 4 3/16-inches til venstre. Fra det punktet på buen, måle opp 8 11/16-inches. Identifisere det merket som punkt to. Mål 8 inches til høyre for startpunktet, og deretter opp 8 8/16-inches fra det punktet på buen. Marker det som punkt tre. Point fire er 8 inches til høyre og opp 9 5/16-tommer. Punkt fem er 4 5/16 inches til venstre og 9 7/16 inches opp fra buen. Punkt seks er 5 1/8 inches til venstre og opp 13 ¼ inches fra buen. Point syv er 5 14/16-inches til venstre og opp 13 inches fra buen. Til slutt, punkt åtte er 4 3/16-inches til venstre og opp 4 14/16 tommer.

12 Koble prikkene på sete og rygg dadoes å danne en klønete formet "T." Bruk en linjal eller en annen rett kant for nøyaktige linjer. Gå tilbake til referansepunkt for strut dado og tegne en boks parallelt med referanselinjen. Fra referansepunkt, tegne en linje opp to 3/8-inches lang. Deretter trekke en linje ¾-inches til høyre. Tegn en linje ned 2 3/8 inches lang. Fyll boksen med en ¾ tommers linje tilbake til ditt referansepunkt.

13 Legg din midlertidige pilk over din markeringer og klemme det på tett. Bruk av midlertidige pilk og dine tegninger som en guide, kuttet ut dadoes med en flush-trimming bit i en ruter. For å hjelpe deg kutte dado for strut, kutte to 3/8-inches av din 12-tommers stripe (§ 2, trinn 2). Sett at stripe i midlertidige pilk og hullet som gjenstår er riktig størrelse for din strut dado.

Gjør sidepanelene

14 Clamp en sidepanelet under din side panel pilk, noe som gjør det jevnt med henvisning kanten. Forvent bunnen av jiggen til å stikke ut omtrent en tomme. Sørg for at du slår på sidepanelet på riktig måte før du klemme den til sidepanelet jiggen. Baksiden av sidepanelet skal være på samme side som den tilbake på jiggen.

15 Bruk en ruter å rute dadoes til de er ca ¼-tommers dyp.

16 Merk og bor to hull i sidepanelet for å tjene som cap-mutter hull. Hvert hull er en tomme under setet dado.

17 Sand kantene av sidepanelene til de er glatt.

18 Gjenta for den andre siden panelet.

Gjør sete og rygg

19 Fres toppen og bunnen av den fremre kanten av setet med en ¼-tommers roundover litt.

20 Sett tilbake panelet i riktig dado på sidepanelet. Deretter markere plasseringen på baksiden hvor setet vil baken opp mot ryggen.

21 Bruk ruteren en flush-trimming litt med å frese en dado for setet i bakpanelet.

22 Hold ryggen og setet på plass med sidepanelet. Skjær tre på baksiden av setet, om nødvendig, slik at den passer på riktig måte.

23 Mark og kuttet toppen av bakpanelet for å gi den et dekorativt utseende. Du kan lage en oval eller en glattet kvadrat for de mest tradisjonelle utseende. Du kan også legge til en oval eller et spor i bakpanelet som en dekorativ aksent.

Gjør Strut

24 Klem alle biter av vippe sammen for å fastslå den eksakte lengden som trengs for strut.

25 Mål fra fronten av sporet på den ene siden til forsiden av sporet på den andre siden.

26. Skjær endene av staget til størrelse.

27 Glatt kantene av staget for å gi den en mykere utseende. Du kan runde kantene med en sag, eller bare glatte over dem med sandpapir.

Monter barns gyngestol

28 Tegn en linje mellom de to hullene for cap-nøtter. Hold denne linjen parallelt med setet gjennom hele installasjonsprosessen.

29 Monter gyngestol, ved hjelp av dadoes som en veiledning. Sørg for at hver brikke passer elegant i den aktuelle dado, siden du ikke vil bruke lim for å bidra til å holde denne stolen sammen.

30 Legg en gjengestang gjennom boret hull hele veien gjennom til tilsvarende hull på den andre siden panelet. Kutt stangen til størrelsen. Gjenta for den andre gjengestag.

31 Sjekk igjen for å sørge for at alle de gyngestol bitene er sikre. Gjengestengene kunne ha endret brikkene dine litt. Trekk til cap nøtter å holde rocker sammen. Hvis det ikke er stramt nok, kuttet litt mer ut av din gjengestang og prøv igjen.

32 Maling eller beis gyngestolen som ønsket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com