Hvordan lage din egen ku skinn

September 9

Lage dine egne ku skinn er en kompleks prosess - og en stinkende ett. Dine cowhides kan være verdt innsatsen, selv om, som en attraktiv bonus til ditt hjem eller kontor. Kuskinn og tepper gi en følelse av vestlig stil og kan også tjene som praktisk gulvbelegg.

Bruksanvisning

Hvordan lage din egen ku skinn

1 Bløt ferske flådd skjul i kaldt vann før det skylles ren for blod og væske. Fjern fra vann og legge håret side ned, spre et tykt lag med salt over kjøttet side.

2 La salt for å sette i minst tre dager, sjekke det med noen timer og belegg noen våte flekker med flere lag med salt. Når skinnet har tørket hardt på alle områder, suge den igjen i rent vann til den mykner igjen.

3 Kok seks liter vann og tilsett 16 kopper kli flak. La denne blandingen sitte i en time og kjølig. Sil ut kli flak.

4 Kok åtte liter vann og tilsett 16 kopper grovt salt. Rør til alt saltet er oppløst.

5 Legg kli vann til varmt saltvann i en stor søppelbøtta og la væsken avkjøles til den er lunken. Tilsett forsiktig i tre og en halv kopper batterisyre til denne blandingen.

6 Skyv skjul i væsken og la den trekke i ca en time og 10 minutter. Deretter tar du den og skyll den grundig.

7 Hang den på en båre og dra huden ut tett, pegging det til hjørnene på båre tørke helt. Ved hjelp av en sterk kost, påfør et lag med neatsfoot olje til skinnet, gni oljen inn i huden. La dette tørke i flere dager før den er tørr, men gir lett å røre i midten.

8 Ta ned skinnet og bruke en stålbørste til å gre gjennom håret siden, fjerne alle løse partikler og gi håret en lysere, renere utseende. Din hud er nå klar til å henge eller bruke som et teppe hvor du vil.

Hint

  • Sørg for at du får den tanning prosessen i gang så snart som mulig etter at dyret er blitt slaktet.
  • Vær svært forsiktig ved håndtering av batterisyre. Du ønsker ikke å få noe på huden din, eller det vil etterlate en kjemisk forbrenning.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com