Southern California plenen ugress

August 27

Selv om Sør-California klimaet er ideelt for dyrking av mange typer populære planter, gjør det også invasive planter å kjøre frodig. Gjennom hele denne region, kan ugress være et problem i plener og kan være vanskelig å bli kvitt. Blant de mange plenen ugress i Sør-California er det flere som er vanskelig å kontrollere og kan forårsake ulike problemer på din eiendom, inkludert kvalte ut planter du vil beholde.

gul Starthistle

Gul starthistle er en invasiv luke som ble introdusert til California i 1850 fra Sør-Amerika. Anlegget koloniserer raskt og vokser inn i en grå til blå-grønne massen toppet med lyse gule blomster med spisse pigger som stikker fra bunnen av anlegget langs bakken. Hvis de ikke blir kontrollert, de vokser en hvitaktig ull-lignende stoff og danne bredt 2- til 3-tommers-lange blader. Planten sprer seg så lett på grunn av sin evne til å produsere 30.000 frø per kvadratmeter, ifølge University of California Integrated Pest Management Program nettside. Rundt 95 prosent av frøene spredt er levedyktig og kan forbli slik i opptil tre år.

Norsk Daisy

Den engelske serie er en plante en gang brukt til dyrking som er vanlig i hele California. Dette anlegget opphørte å være en bevisst dyrket blomstrende plante som det spre seg til luke status gjennom grasområder og plener i hele regionen i områder under forhøyelser av 660 fot. Plantene begynner som grønne blader med glatt eller skarp-toothed kanter og eventuelt utvikle hvite tusenfryd blomster med gul midt bygd opp av bittesmå skiveformede blomster. Den engelske serie sprer jordiske gjennom horisontale jordstengler.

Løvetann

Med unntak av ørkenområder, løvetann vokse gjennom Southern California og er regnet som en luke på grunn av hvor raskt de spre seg og det faktum at de er ofte vert for aster gul sykdom. Denne sykdommen kan negativt påvirke mange vegetabilske avlinger. I varmt klima løvetann blomst nesten hele året. Den mest kjente delen av løvetann er uklar hvit blomst som vokser på toppen av en bladløse hul stilk. Vinden bærer frøene av løvetann, som er festet til biter av fuzzy blomst som fungerer som en fallskjerm. Modne planter utvikle små gule blomster.

italiensk raigras

Om vinteren og tidlig på våren, er italiensk raigras blant de vanligste weedy gress i California. Dette ugress kan vokse seg høy i grasområder, og nådde opp til tre fot høy, og produsere en 10-tommers blank hårløse blad. I løpet av våren, den stilker blomst til 3 til 12-tommers spiked blomster med lange nål-lignende buketter. Plantene vokse årlig og ha frøene spres med vinden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com