Hvordan bygge en enkel Gate

November 4

Hvordan bygge en enkel Gate


En enkel port kan brukes hvor som helst en sti trenger et avbrudd av noe slag. Gates holde barn og dyr ut, samtidig som gartneren gjennom, eller de kan være en enkel dekorativ funksjon. Alt om en enkel hage gate, fra størrelsen til stilen av konstruksjonen, er basert på behovene til byggherren.

Bruksanvisning

1 Mål dimensjonene på gate som du trenger. Hage port kan være 6 eller 8 fot høye for personvern eller 4 fot høye for en åpen, innbydende følelse. Besøk en jernvarehandel og utforske muligheter for fekting materiale. En dekorativ hageporten kan være laget av piletre avskjær beskjæres fra hagen. Kraftigere gjerder kan være laget av impregnert trevirke å holde kjæledyr eller husdyr ut. Ved anvendelsen av denne artikkelen vil vi beskrive hvordan å bygge en gate som er 49 inches høy og 36 inches bred.

2 Mål og merk dimensjonene av portens søyler og tverrbjelker på en to-by-fire bord med en blyant. Du bør måle to lengder som er 36 inches og to lengder som er 45 inches. Kutt brettet der du har merket det. Lå left skrap til side for senere bruk.

3. Juster stendere parallelt med hverandre og vinkelrett på traversene. Stenderne og tverrstykkene bør møtes med endene av stenderne berører de indre sidene av ryggene langs endene for å danne motstøtende vinkler. Nail ryggene til stendere for å danne en stor rektangulær gate ramme.

4 Mål diagonalen lengden av porten rammen fra det øvre hjørnet av den siden hvor gate låsene til nedre hjørne av den siden hvor gate hengsler. Mål og merk left skrap av to-by-fire. Trim skrap brettet sammen dette merket for å danne en crossbrace. Sett en gjæringssag til en 45 graders vinkel. Trimme begge ender av tverrstag, slik at den tverrstag vil passe inn i portrammen. Sett tverrstag og spiker på plass.

5 Skjær et panel av hønsenetting 49 inches med 36 inches med avbitertang. Plasser panelet over baksiden av porten. Fest den til rammen med fekting stifter.

6 Mål og merk plasseringen av de porthengslene og hengslefestet enheten fra toppen av gate innlegg og toppen av porten. Plasser gate hengsler på gate og posisjon treskruer mot gate tømmer gjennom hengslene. Trekk til treskruer gjennom hengslene for å holde hengslene på plass. Plasser gate hengslefestet montering på gate innlegg i den tilsvarende plasseringen og skru treskruer gjennom hengslene og inn i portstolpene. Skyv gate hengsler på monteringsenhet.

7 Pass en kjede gjennom hønsenetting og vikle den rundt porten innlegg på låsen side av porten. Klinke porten ved hjelp av en kjede lås.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com