Brune flekker i en Evergreen-Type Lawn

October 10

Brune flekker i en Evergreen-Type Lawn


Det finnes to typer torv gress: varme-sesongen og kul-sesongen gress, som hver har ulike hardførhet kvaliteter. Warm-sesongen gress vil ikke gå i dvale om vinteren hvis de er plantet i den aktuelle sonen, men de vil gå i dvale og få brun hvis temperaturen blir for kaldt. Cool-sesongen gress tåler kalde temperaturer, men etter hvert vil gå sovende, selv om det kan skje senere i sesongen. Turf gress er utsatt for brune flekker som vanligvis ikke har noe å gjøre med gress er eviggrønne status. Det finnes en rekke kulturelle, sykdom, insekter og jord problemer som kan forårsake dette skjemmende tilstand. Gjør en jord test før noen annen diagnose for å kontrollere at jord som passer for dine grasarter.

Vann

Mangel på vann er den primære årsaken til brun flekk. Hvis du har en vanning system, er det en god idé å se på den når den går ut minst en gang i måneden. Noen ganger kan en leder må skiftes eller sette på et stigerør fordi en plante har vokst opp foran den og blokkert spray. Hver grasarter har forskjellige behov, men noen, som for eksempel St. Augustine, trenger 2 til 3 inches av vann ukentlig, eller det vil bli brun. Du kan bare trenger å øke hyppigheten av vanning. Områder der det er objekter under torv eller der trerøtter forstyrrer trenger også ekstra vann, siden torv rotvekst er grunt i disse stedene.

hunder

Fido kan være din beste venn, men hans potty vaner kan spille ødeleggelse med torv. Selv om du ikke har en hund, kan baderoms aktiviteter roaming hunder være årsaken til brun torv. Urinrester fører til en konsentrasjon av nitrogen og døde brune flekker. Dette er hva som skjer når dyret har et favorittsted. Sjeldne urin applikasjoner føre tykke grønne flekker i plenen. Kvinnelige hunder er hovedårsakene til brun flekk, som de pleier å eliminere i samme område daglig. Fekting eller trene hunden til å gå i et angitt område kan hindre brun flekk forårsaket av familiens kjæledyr.

Chinch Bugs og nymfer

Chinch bugs finnes oftest i de sørlige statene. Gress som har en tykk tekke er mer utsatt for huser disse skadedyr som lever nær overflaten av jorden. Den voksne bug er vinger, med en oval, langstrakt kropp og sorte tegninger. Nymfene er årsaken til skaden, som de beiter ved å suge plantesafter. Chinch bug fôring fører til at gresstrå å få gule flekker og deretter dør, snu brun. De hovedsakelig fôr i sommer, og flekker av brunt gress vil spre som nymfene flytte til grønnere beitemarker. Bruk av et insektmiddel for kontroll anbefales bare når angrepet er alvorlig. Tekking bidrar til å fjerne tykt lag der feilene skjule.

Brown Patch Fungus Disease

Brown patch sykdommen er forårsaket av Rhizoctonia, en sopp som vises når plener er over-vannet. Flekkene i gressplenen kan være flere fot over, og begynner å brun på kantene av stedet. Ofte forblir sentrum grønt for en stund, men vil tynne ut betraktelig. Når gresset er duggvåte eller fuktig, kan du se nett av soppvekst på tvers av bladene. Sykdommen oppstår bare når temperaturen er varmt og luftfuktigheten er høy. Vanning tidlig på dagen slik at blader har tid til å tørke ut, sammen med gjødsling bare så mye som er nødvendig, kan redusere veksten av sopp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com