Hvordan Vanntett Utemøbler og verktøy

September 15

Det er viktig å vanntett utemøbler og verktøy for å beskytte investeringen din fra den harde elementer. Du kan vanntett møbler raskt, enkelt og for svært lite penger. Vanntett lakk er tilgjengelig i en sprayboks hvor spraymaling er solgt. Det koster mindre enn $ 5 for å dekke opp til 20 kvadratfot. Det krever ikke en pensel, maling rører, eller lokkåpner. Lakken tørker på 15 minutter, og kan bli berørt i løpet av 24 timer. Best av alt, kan lakken brukes på utemøbler, plen og hage utstyr, verktøy, tre, metall og mur.

Bruksanvisning

1 Kjøp en boks med lakk i spraymaling delen av jernvarehandelen.

2 Kontroller at luftfuktigheten er lav den dagen du planlegger å vanntett plenen møbler. Temperaturen bør være mellom 50 og 85 grader.

3 Fjern all løs skitt fra elementet med en børste. Sand med 220 slipepapir og tørk av med en tack klut. Sørg for at all smuss, fett og olje er fjernet.

4 Dekk arbeidsområdet med et tøystykke.

5 Begynn sprøyting luften ved siden av elementet og feie sidelengs til du er sprøyting luften på den andre siden av elementet. Påfør flere tynne strøk. Dette vil hjelpe deg å unngå drypp, kjører, og har mer lakk på enkelte områder enn i andre.

6 Mens lakken bør være tørr i 15 minutter, ikke håndterer i 24 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com