Hvordan ta vare på Grape Plants

November 20

Hvordan ta vare på Grape Plants


Drue planter ikke bare gi en velsmakende godbit for snacks og den fantastiske muligheten til å lage din egen vin, syltetøy og gelé, men også lage en vakker tillegg til ditt hjem hage. Vibrant grønne vinranker drapert over en solid gitter legge til et snev av intriger og dimensjon til hagen din. Lære å ta vare på drueplanter begynner med å plassere ferske drue planter i den beste plassen for optimal vekst. Du vil ha minimal sesong omsorg og plantene dine vil trives i riktig miljø, som produserer store mengder råvarer i mange år.

Bruksanvisning

1 Velg en solrik beliggenhet for å plante dine vinranker. Druer trenger varme, spesielt i vårmånedene når nye skudd er forming. Velg et område som er beskyttet mot vind og frost.

2 Kontroller jord og drenering. Vinranker krever god drenering, og leire fylte eller ugjennomtrengelige jord hindre drenering. Velg en plassering som gir tilstrekkelig drenering og ingen sammenslåing av vann rundt plantene. Bland gjødsel eller kompost i jorden med en hendel i stedet for å helle tilsetningsstoffer direkte inn i plantehullene. Fjern eventuelle luker for å hindre dem fra å knuse de ferske vinstokker.

3 Plant dine vinranker i en nord-sør retning slik at bladene å bli utsatt for den høyeste mengden av sollys hver dag. Grave et hull dypt nok til å tillate plassering av anlegget komfortabelt uten å bøye roten. Hullet Dybden skal være 1 til 3 inches dyp. Rader bør være fordelt 6 til 8 fot fra hverandre, avhengig av typen av drue plante. Bytt jord rundt anlegget, trykke hardt for å fjerne eventuelle luftlommer. Noen gartnere foretrekker å forlate det umiddelbare området rett rundt anlegget litt innrykket å hjelpe absorpsjon av vann.

4 tog nye skudd mot en eierandel eller wire for å oppmuntre den rette veksten av vintreet. Forsiktig klippe av andre skudd for å styrke hoved skyte.

5 Lag en stabil espalier underlag for treningen din vinstokker. Trellis materialet skal være laget av tre i stedet for plast siden laden vinranker er tunge (se Resources).

6 Vann dine vinranker med måte hvis de er modne planter og vokser i et område med mye regn. Det er veldig lett for å råtne frukten med over vanning.

7 beskjære dine vinranker på slutten av sesongen etter all frukt er fjernet. Du bør kutte planter ned, fjerner nesten alt av forrige sesongs trevirke fra anlegget. Husk at det vil ta fem til seks år før plantene er etablert nok til å produsere rikelig frukt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com