Hvordan lage skjulte hylle brak

September 4

Hvordan lage skjulte hylle brak


De mest vanlige skjulte hyllebraketter er en del av en hylle flytende konstruksjon, hvor braketten er skjult i den hule kjerne av sokkelen i seg selv. Men hvis du ikke har en flytende hylle tilgjengelig, kan du snu konsept for å bygge en ren foret brakett for alle hyller. Selv om det krever litt presisjon skjæring, er dette prosjektet fortsatt passer for nybegynnere til middels gjør-det-selv. Sett av en hel ettermiddag til dette prosjektet, som vil etterlate deg god plass til å ta tid og få det riktig.

Bruksanvisning

1 Mål tykkelsen og lengden på hyllen.

2 Skjær tre tre strips til en lengde som tilsvarer lengden på sokkelen, pluss 2 inches. For eksempel vil en 30-tommers hylle må strimler tilskåret til 32 inches lange. Ta bredden på sagbladet i betraktning mens kutte.

3 Skjær to andre tre strips til en lengde som tilsvarer tykkelsen på sokkelen. En en-tommers hylle ville trenge en-tommers strimler. Ta bredden på sagbladet i betraktning mens kutte.

4 arrangere to korte strimler og to av de tre lange strimler inn i en rektangulær ramme. De to-tommers kanter av de korte bør strimler ligger an mot to-tommers ansiktene til de lange strimler. Lim på plass, deretter forsterke med tre 1 1/2-tommers treskruer per tilkobling, totalt 12 skruer.

5 Skjær de resterende bånd til en bredde som tilsvarer den totale bredden på rammen du har bygget. Monter at stripe på baksiden av rammen med trelim og seks jevnt fordelt 1 1/2-tommers treskruer per lang stripe.

6 Sand alle ansikter på braketten. Om ønskelig å maling eller beis matche eller utfylle sokkelen.

7 Monter braketten til veggen med 3-tommers treskruer, hver boret gjennom bakplaten og inn i en vegg stud bak. Plasser braketten slik at den krysser minst to stendere.

8 Coat innsiden av braketten med trelim. Skyv hyllen i braketten og skru på plass med en 1 1/2-inch treskrue for hver 2 inches av styret lengde. Skru på plass på både topp- og bunnflater. Tørk bort overflødig lim.

Hint

  • Dette vil fungere for knickknack hyller eller andre hyller som støtter en lett belastning. Skjulte klamme hyller er ikke egnet for tung last som for eksempel bokhyller eller underholdningssentre.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com