Rekkverk Design Regler

November 27

Rekkverk Design Regler


Rekkverk kan være rustikk eller kongelig, konstruert fra grov-hugget tømmer eller hånd skåret av solid stein. Til tross for forskjellene i stiler og materialer, rekkverk alle tjene det felles formål å holde deg fra å falle utenfor verandaen eller fra tumbling ned trappen. Hvis du legger til en kortstokk eller installere trinnene, vil du rekkverket for å komplettere din sans for stil, men det bør også overholde byggestandarder og andre sikkerhetskoder.

rekkverk Høyde

Lokale byggeforskrifter avvike noe, men generelt er det standard høyde for toppen av et rekkverk 34 til 38 inches. Americans with Disabilities Act (ADA) foreslår 36 inches som den beste høyde for rekkverk; hvis du bygge et rekkverk for offentlig bruk, velger denne høyden. En godt plassert rekkverk høyde hindrer fallulykker, samtidig som de gir behagelig støtte for de som trenger skinnen å balansere eller å gå trygt.

baluster Spacing

Spiler avstand for langt fra hverandre er en oppskrift på katastrofe. Din lokale bygningsinspektør kan bære en 4-tommers ball for å teste avstanden mellom spiler. Hvis ballen passerer mellom spiler på ethvert tidspunkt, må du kanskje fornye rekkverket, omplassere spiler tettere sammen. Maksimal avstand er vanligvis 3-3 / 4 inches å hindre små barn i å gli mellom spiler og fallende.

Post Place

Minste avstand mellom innleggene sikrer rail stabilitet. Rail innlegg er de store vertikale støtter som topp- og bunnskinner fester. Stolpene forlenge under gulvplaten og fest fast til dekksbjelkene under. ADA retningslinjer, som mange lokale koder vedta, krever en minimumsavstand mellom innlegg fra 8 fot, selv om 6-fots avstanden er enda bedre.

Spesielle Rekkverk Betraktninger

Hvis du kommer for et rekkverk installert ved siden av en vegg og skrap knokene, er rekkverket for nær veggen. Installer veggmontert rekkverk minst 1-1 / 2 inches fra veggen. Vanligvis kan du bygge et rekkverk av noen bredde på en privat dekk; men foreslår ADA at rekkverk bredder som er mellom 1-1 / 4 og 1-1 / 2 inches er lettest å forstå, noe som gjør dem den sikreste størrelse å installere.

barns sikkerhet

Selv med sikkerhet rekkverk, kan små barn mister fotfestet går opp eller ned en trapp og falle. For å redusere risikoen for skader, installere barnesikring porter på hodet eller foten av en trapp og følge barnet inntil han eller hun kan trygt holde på rekkverket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com