Paint Color Ideer for My House

September 22

Paint Color Ideer for My House


Ikke bli overveldet av å velge fra tusenvis av maling farger for huset ditt. Avgjør om du ønsker å gå lys eller mørk, hvilke farger appellerer til deg mest, og deretter begrense valgene til en gjennomførbar noen. Du kan også vurdere dine eksisterende møbler og hva som går best med disse, med mindre du har tenkt å erstatte dem alle.

gylne Yellows

To eller tre nyanser av gylden gult, som gult, honning og sitron, går godt sammen. Aksent gul med kontrast grå eller beige. Husk at gul kan se enda lysere når det er på en stor vegg enn det gjør på en maling chip. Designer Barry Dixon, som var på House Beautiful liste over toppdesignere i Amerika 2002-2005, antyder, "Hvis du lener mot den lyseste gul på en maling chip, gå en nyanse ned.» Han antyder også å ta det ned hakk ved å velge en mer høstlig gul, som vil dukke opp mindre Magisk Marker-lys når den brukes til et stort område.

Peacock Blå

Dette lyse og dype blå nyanse er mer intens enn marinen. For et dristig utseende, koble den med komplementære eller motsatte farger, inkludert aprikos, rosa, oransje, rødt og gult. Velg brunt eller grått for en mer subtil utseende. Med enten fargekombinasjon, vil påfugl blå gi rommet ditt en dramatisk look.

Chocolate Brown

En annen dristig valg, sjokolade brun malt i en semi-gloss reflekterer lys. Hvis du er bekymret for rommet ser for mørkt, kan du prøve å male det på en enkel vegg for interesse. For dramatisk kontrast, bruke hvit eller krem ​​som de andre rommet farger. Lys blå eller lyse rosa er også gode valg.

rød

Red regnes som en vanskelig farge å jobbe med fordi det er vanskelig å finne en i maling som går på varme, i stedet for rosa. Likevel en varm rød går bra med en rekke farger, som marineblå blå, hvite og nøytrale. Hvis du er redd for farger, kan du prøve å male en aksent vegg i stedet for et helt rom.

grå Blå

Grå blues husker sjø i en meget sofistikert måte. Det ser klassiker når det brukes med mørkt tre, eller som en sjø-side hytte når det brukes med hvite og lys brunt. Pass på at grått ikke dreier mot lysere blues, som er best lagret for et barnerom.

Computer Color Matching

Hvis du har et objekt i en farge du liker, kan du ta den med til nesten enhver maling butikken eller hjemme forbedring sentrum og har det farge matchet. Sørg for at malingen butikken har datamaskinen fargetilpasning, som er mer presis enn et menneske å avgjøre hvilke eksisterende farge er nærmest.

Med datamaskinen matching, lager datamaskinen nøyaktig objektet skygge for deg, så selv om det ikke er i pre-eksisterende maling palett, kan det være blandet.

Paint Color Visualizer

Den Sherwin-Williams Paint Color Visualizer lar deg laste ned et bilde av rommet ditt, så gjelder maling farger på skjermen for å se hvordan de vil se ut. På denne måten kan du velge dine paletter med selvtillit. Husk at fargene vil se annerledes ut i det virkelige livet på grunn av farge begrensninger skjermen og lette varianter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com