GE Monogram Oppvaskmaskin Feilsøking

September 24

Når du blir vant til å ha en oppvaskmaskin, blir det veldig upraktisk å måtte vaske opp for hånd. Hvis du har problemer med GE monogram oppvaskmaskin, kan du være i stand til å finne problemet og reparere oppvaskmaskinen på egen hånd. GE monogram feilsøkings oppvaskmaskin tips kan hjelpe.

Oppvaskmaskin kjører ikke

Hvis GE monogram oppvaskmaskin ikke vil virke, sjekk at døren er tett lukket. Kontroller at strømbryteren er slått på. Kontroller at oppvaskmaskinen er koblet til stikkontakten. Sjekk at barnet lockout bryteren er slått av. Hvis det er en ny Monogram oppvaskmaskin og gjør en summing, men kjører ikke, legge en halvliter varmt vann og la den gå i 5 minutter. Hvis en eldre Monogram oppvaskmaskin gjør en humming støy, men ikke kjører, kan du ringe etter service.

Oppvaskmaskinen vil ikke vaske eller skyll godt

Hvis GE monogram oppvaskmaskin ikke vaske eller skylle godt, sørg for at du har vanntrykk. Så sjekk utvalget på vaskesyklusen. En lys eller kort syklus kan ikke arbeide for retter som er svært skittent. Kontroller at vanntemperaturen er varmt nok til å aktivere og oppløse vaskemiddel. Varmtvannsberederen skal levere 120 graders F vann for å rengjøre retter også. Unngå å kjøre maskinen når varmt vann blir brukt i andre apparater eller til andre aktiviteter. Sjekk vaskemiddel beløp. Ikke bruk flytende vaskemidler i GE monogram oppvaskmaskin. GE anbefaler at du bruker Cascade eller Electrasol. Bruk Jet Dry eller annen skyllemiddel for å hindre vann flekker.

Oppvaskmaskin Døren lar seg ikke Latch

Hvis døren til oppvaskmaskinen ikke vil klinke din GE Monogram oppvaskmaskin og det er en ny enhet, må du kontrollere at døren ikke er å treffe skruer eller skap under disken. For en ny oppvaskmaskin, må du kanskje også å presse i toppen av kontrollpanelet som du klinke døren. De nye pakninger kanskje ikke har hatt tid til å sitte ordentlig. Det kan være nødvendig å kjøre opp til 10 oppvaskmaskin sykluser for varmen fra vaskeren for å feste pakningen, noe som blir mer fleksibelt når det er brukt et par ganger. For eldre Monogram oppvaskmaskiner, sjekk lastestativet for å være sikker på at ingen retter stikker utover baksiden eller fronten av stativene, og at ingen retter har falt gjennom til den nedre kurven. Hvis retter dingler ned i den nederste kurven, kunne de stoppe den nedre kurven fra helt rullende inn i oppvaskmaskinen, og kan også stoppe spylearmen i å rotere. Sjekk at ingen sølvtøy sperrer for døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com