Om Deck Boards

November 14

Om Deck Boards


Utendørs dekk er et hus favoritt, verdsatt for sin evne til å utvide stue i huset i løpet av våren og sommeren. Dekk kan kreve betydelig sesong vedlikehold, imidlertid. Valget av terrassebord materialet er den viktigste faktoren i å bestemme tid og kostnader som kreves for å holde en kortstokk ser nye. Denne artikkelen gjennomgår de vanligste typer terrassebord materiale inkludert sine fordeler, ulemper og kostnader.

Press-behandlet Deck Boards

Tre terrassebord er populær for sin varme, naturlige utseende og enkel installasjon. Tre terrassebord materiale må naturligvis råte og insekt motstandsdyktig, og må med jevne mellomrom lakkeres for å opprettholde et tiltalende utseende. Press-behandlet furu er det rimeligste alternativet, men ikke så tiltalende utseende som dyrere treprodukter. Pine er sterk, og kan strekke seg 24 "mellom bjelkene, men trykket behandling gjør den mer følsom for fordreining etter at den tørker. Pine kan stå uferdig, og det vil etter hvert bli grå i fargen. Pine terrassebord er utsatt for å utvikle grønn formen etter flere sesonger uten belegg. en stadig mer utbredt bekymring med behandlede materiale er eksponering for kjemikalier som brukes i konserverings behandling under installasjonen.

Cedar tre dekk Boards

Cedar er en av de mest populære produktene for tre terrassebord. Cedar koster omtrent dobbelt så mye som press-behandlet furu, men er verdsatt for sin varme, røde utseende. De vanligste typene av sedertre som brukes til terrassebord er Western red cedar og Alaskan gul sedertre. Cedar er et relativt mykt tre, så det skal skrus fast til bjelkene med rustfritt stål eller belagte skruer (galvaniserte vil føre til mørke flekker). Gul cedar er tettere, og dermed vanskeligere å beis enn rødt sedertre. Red cedar tendens til å bevege seg mer etter installasjon, og kan kreve renailing hver årene. Cedar snur fort grå i utseende. Den røde utseende kan gjenopprettes ved hjelp av dekk bright, eller dekk kan være farget for å bevare fargen lenger. Cedar er ikke så sterk som furu, og kan derfor bare spenne 16 "over bjelkene.

Redwood dekk Boards

Redwood er vakker og kostbart tre, verdsatt for sin dype fargetoner og denseness. Det koster omtrent fire til fem ganger mer enn press-behandlet furu terrassebord, men krever litt mindre vedlikehold enn sedertre eller furu (selv om det fortsatt skal overmales hver to til tre år). Redwood er ekstremt stabile og er naturlig motstandsdyktig mot både forfall og insekter. Det er lett å jobbe og har ferdig også.

Eksotiske tre dekk Boards

Lilla hjerte, mahogni, gran og andre tresorter er tilgjengelig for bruk som terrassebord materiale. Kostnadene varierer, og disse skogene må spesialbestilles som de ikke er rutinemessig lager i bygg forsyne butikkene. Tropiske treslag som meranti og IPE er holdbare og attraktivt, men mislikt fordi de normalt ikke høstes på en bærekraftig måte. IPE er svært tett og slitesterk tre produkt, men ekstremt dyre. Meranti er importert fra Malaysia og Filippinene. Det kalles også filippinsk mahogni eller lauan.

Kompositt dekk Boards

Kompositt terrassebord er et produkt laget av resirkulert plast og avfall trefiber. Tilgjengelig i et begrenset utvalg av farger og teksturer, kompositt terrassebord tilby fordelene med lite vedlikehold, lett workability og lang holdbarhet. Fordi produktet er ikke like utsatt for nedbrytning av UV-stråler som tre, er vedlikehold begrenset til en årlig strøm vask. Noen av sammensatte treprodukter er stainable, slik at huseiere å tilpasse fargen. Forbrukere bør velge sammensatte produkter nøye, siden mindre dyre merkevarer gir mindre motstand mot slips og mugg enn mer kostbare versjoner. Kostnader til kompositt terrassebord varierer mellom ca $ 425 til $ 650 per 100 kvadratfot med dekksareal. Fordi den inneholder resirkulert innhold, er kompositt terrassebord stadig mer populært blant forbrukerne er interessert i kjøpt jord-vennlige produkter.

Plast Deck Boards

Plastic terrassebord er et mindre populært alternativ til tre og kompositt terrassebord. Vanligvis laget av polyvinylklorid (PVC) eller polyetylen, plast terrassebord tilbyr de sterke fordelene med et bredt utvalg av farger, enkel installasjon, råte og mugg motstand. Det koster litt mer enn standard tre eller kompositt terrassebord, kjører ca $ 525 til $ 625 per 100 kvadratfot med dekksareal. Plastic terrassebord blir kritisert for en tendens til å synke mellom bjelkene, en noe billig utseende utseende og hålke.

Metal Deck Boards

Metal terrassebord er den minst populære produkt for boligterrassebord, men det gir fordelene av overlegen holdbarhet, styrke, lite vedlikehold og trekkraft. Metal terrassebord er mer kostbart enn andre materialer, kjører ca $ 700 per 100 kvadratfot. Det er mer vanlig å bruke i kommersielle programmer på grunn av sin kalde utseende og installasjonskrav.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com