Hvordan bygge en bevegelig Shed

November 22

En bevegelig skur sannsynligvis ikke vil kreve en byggetillatelse, men sjekk lokale forskrifter uansett. Noen boliger samfunn har restriksjoner på bærbare bygninger. Plukk et område som er flatt, har god drenering i alle retninger og har ingen underjordiske verktøy eller andre hindringer. Finn skur hvor utstyr for å flytte det vil ha enkel tilgang. Unngå overhead ledninger eller lavthengende grener, som kan forstyrre flytte skur. Ikke planlegg for stort et skur - flytter en 8 av 10-fots skur er én ting; flytting av en 16- med 20-foter er noe annet (og en stor bod kan trenge en tillatelse).

Bruksanvisning

1 Rake området for å fjerne alle rester og få det nivået. Gjør en slags foundation - en betongplate, komprimert grus base eller betongblokker eller brygger - for å holde skids eller store bjelker som vil støtte skjulet. Betongblokker er enklest. Skissere området med hjørne staver og byggmester hyssing. Mål hjørne til hjørne med et målebånd og flytte innsatsen til disse diagonalene er de samme til torget hjørnene av skur.

2 Lag tre rader med solide 4-tommers betongblokker. Bruk ni blokker for en 8-til-10 skur, en i hvert hjørne, en i midten av hver vegg, og en i midten av skjellet området; legge til flere blokker for en lengre eller bredere skur. Lå 4- ved 4-tommers innlegg på tvers av blokkene på langs. Sett innlegg i lengde sentrum av blokkene. Sett en lang bord på tvers av disse meier med et nivå på den og justere skitt under blokkene til skids er vannrett i alle retninger.

3 bygge en solid plattform gulv med 2- ved 4-tommers framing trelast og 3/4-tommers kryssfiner. Lag en rektangulær ramme først, to endebånd 8 fot lang (for en 8-by-10 skur) og to sidebånd kuttes med en sirkelsag 9 fot, 9 inches lang (for å imøtekomme slutt boards). Torg som ramme med hjørne målinger og spikre de ytre band sammen med en hammer og innramming negler. Legg metall hjørnetannregulering for ekstra støtte.

4 Cut bjelker 7 fot, 9 inches lang (for en 8-by-10 skur) og installere dem mellom sidebåndene 24 inches hverandre. Bruk U-formede metallbjelke bøyler naglet til sidebåndene for å holde bjelkene, som er festet til bøyler fra sidene. Sett rammen på skids og fest den til skids med tåneglene, innramming spiker drevet diagonalt gjennom bjelkene i skids.

5 Test plattform for nivå og justere blokker eller legge tre shims under band for å få det nivået. Dekk denne plattformen med kryssfiner, med sin topp korn kjører over sperrene. Fest den med spiker eller skruer drevet inn sperrene. Skjær kryssfiner til å passe med en sirkelsag.

6 Gjør standard 2-by-4 stud vegger, med topp og bunnplater og pigger satt 16 inches hverandre. Bruk en døråpning i en vegg. Oppføre veggene på plattformen og spiker gjennom bunnplatene inn i band og sperrene. Nail hjørnestendere sammen. Bind veggene sammen med en cap bord som overlapper vegg ledd, 10 fot på sidene og 7 fot, 5 tommer på endene (for en 8-by-10 skur).

7 Legg diagonalstag til veggene. Bruk 1- av 4-tommers plater kuttet til 45-graders vinkler. Sette en spenne over de bakre vegg og to på hver sidevegg, fra toppen av veggen ende til bunnen sentrum. Sett to vinklede seler på hver side av døråpningen. Nail bukseseler til stendere og topp- og bunnplater.

8 Bruk et tak med takstoler og dekke det med et hvilket som helst taktekking - korrugerte metall, vinyl paneler, tre vindsperre eller kompositt helvetesild. Side veggene med not og fjær eller shiplap tre, utvendig kryssfiner, korrugerte metall eller annen kledning av valget. Legg en pre-hang dør og eventuelle nødvendige utvendige trim boards.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com